
Ρατσιστική επίθεση σε βάρος αλλοδαπού στην Ξάνθη
Τρία άτομα, δύο Έλληνες ηλικίας 19 και 20 ετών, κι ένας 24χρονος Αλβανός συνελήφθησαν στην Ξάνθη, από αστυνομικούς του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας, με την κατηγορία της πρόκλησης επικίνδυνων σωματικών βλαβών σε βάρος 26χρονου Πακιστανού.
Τρία άτομα, δύο Έλληνες ηλικίας 19 και 20 ετών, κι ένας 24χρονος Αλβανός συνελήφθησαν στην Ξάνθη, από αστυνομικούς του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας, με την κατηγορία της πρόκλησης επικίνδυνων σωματικών βλαβών σε βάρος 26χρονου Πακιστανού.
Οπως κατήγγειλε ο 26χρονος, το μεσημέρι της Πέμπτης, ενώ βρισκόταν με άλλους δύο ομοεθνείς του σε κατάστημα στην Ξάνθη, τους πλησίασαν τρία άγνωστα άτομα κι ένα από αυτά τού επιτέθηκε, χτυπώντας τον με τα χέρια στο κεφάλι.
Μετά από σχετικές αστυνομικές έρευνες κι αναζητήσεις, συνελήφθη αρχικά, το απόγευμα της ίδιας ημέρας, ο 20χρονος και το βράδυ οι άλλοι δύο νεαροί, καθώς, όπως προέκυψε, ήταν τα άτομα που πλησίασαν τους τρεις αλλοδαπούς.
Διαπιστώθηκε ότι ο 24χρονος Αλβανός ήταν αυτός που κατάφερε τα χτυπήματα στον 26χρονο.
Το θύμα της επίθεσης μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησε.
Ο 20χρονος έχει απασχολήσει ξανά στο παρελθόν τις αστυνομικές Αρχές για σωματικές βλάβες.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ξάνθης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Προθεσμία για τις 5 Ιουνίου πήραν τα μη πολιτικά πρόσωπα – Αύριο δίνουν εξηγήσεις οι γαλάζιοι βουλευτές
- Global Sumud Flotilla: Σε πτήση για Κωνσταντινούπολη οι 19 Έλληνες που συμμετείχαν στο στολίσκο
- Θεσσαλονίκη: Μειώθηκε η ποινή του 44χρονου για τον θάνατο του 82χρονου θετού του πατέρα – Επέστρεψε στη φυλακή
- Νίκος Ανδρουλάκης: Μετωπική με την κυβέρνηση – «Σε θεσμική και παραγωγική παρακμή η χώρα»
- Πώς η φυγή των παραγωγών από το Χόλιγουντ χτυπά την τσέπη των εργαζομένων
- Επίθεση αρκούδας σε κτηνοτρόφο στην Κοζάνη: Την απώθησε με ένα ξύλο
