Η νέα S-Class συνεχίζει να συμπληρώνει το… οπλοστάσιο της στο οποίο, όπως αποκαλύπτουν οι λήψεις του φωτογραφικού φακού, θα υποδεχτεί σύντομα και τη θηριώδη λιμουζίνα S600 Pullman της οποίας το μήκος αγγίζει τα 6,4 μέτρα.

Μάλιστα, στην προκειμένη περίπτωση του δοκιμαστικού πρωτοτύπου που εντοπίστηκε κοντά στην έδρα της Mercedes-Benz πρόκειται για την φουλ τεθωρακισμένη έκδοση Guard η οποία έχει σχεδιαστεί για να αντέχει σε συνεχόμενα πυρά, χειροβομβίδες και εκρήξεις με τη συνδρομή των ατσάλινων πάνελ που επενδύουν το σύνολο των εξωτερικών, μεταλλικών επιφανειών της.

Κάπως έτσι το βάρος της συγκεκριμένης έκδοσης αναμένεται να αγγίξει τους 5,3 τόνους. Σε ό,τι αφορά το εσωτερικό αναμένεται να υιοθετηθεί μια 2+2+2 διάταξη καθισμάτων με αυτά των επιβατών να είναι αντικριστά και να χωρίζονται με αυτόματο διαχωριστικό προσφέροντας την απαραίτητη απομόνωση.

Το προφίλ της θα κληθεί, όπως είναι φυσικό, να στοιχειοθετήσει μια ατέλειωτη λίστα πολυτελών επιλογών εξοπλισμού και gadget όπως αρμόζει στην πληθωρικότητα της ακριβοθώρητης αυτής κατηγορίας. Τις προδιαγραφές της θα συμπληρώσει ένας V12 twin-turbo κινητήρας με ισχύ 600 ίππων.

AUTOMEDIA