Μόλις ολοκληρώθηκε ο αγώνας στο Καραϊσκάκη ο Μίτσελ φυσικά πήγε και αγκάλιασε τον Ρομπέρτο, τον απόλυτο πρωταγωνιστή της νίκης του Ολυμπιακού και φυσικά τον άνθρωπο που κράτησε το 1-0 επί της Γιουβέντους. Στη συνέχεια ευχαρίστησε όλους τους παίκτες του και δήλωσε ότι η ομάδα μπορεί να πιστεύει πλέον στην προκρισή στην επόμενη φάση του Champions League.
Μόλις ολοκληρώθηκε ο αγώνας στο Καραϊσκάκη ο Μίτσελ φυσικά πήγε και αγκάλιασε τον Ρομπέρτο, τον απόλυτο πρωταγωνιστή της νίκης του Ολυμπιακού και φυσικά τον άνθρωπο που κράτησε το 1-0 επί της Γιουβέντους.
Στη συνέχεια ευχαρίστησε όλους τους παίκτες του και δήλωσε ότι η ομάδα μπορεί να πιστεύει πλέον στην πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League.
«Είναι μια φανταστική βραδιά. Ήταν απίστευτος ο κόσμος και ευχαριστώ τους παίκτες μου. Είμαστε μια πραγματική ομάδα και θέλω οι παίκτες μου να παίζουν σαν πραγματική ομάδα», είπε, αρχικά και συνέχισε: «Είμαστε κοντά στο να γιορτάσουμε αυτή τη βραδιά».
Ο ισπανός τερματοφύλακας από την άλλη πλευρά είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για το μεγάλο παιχνίδι που κάναμε. Είναι πολύ σημαντική η νίκη μας και οφείλεται σε ομαδική προσπάθεια. Με είχαν ρωτήσει όντως να κάνω μία πρόβλεψη και όντως είπα ότι θα κερδίζαμε 1-0 με γκολ του Κασάμι. Χαίρομαι που βγήκε αληθινή».
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Το Σάββατο (25/4) το βλέμμα του ελληνικού μπάσκετ θα είναι στραμμένο στο Nick Galis Hall για χάρη των Γιάννη Αντετοκούνμπο και Νίκου Γκάλη και η αίσθηση που γεννάται, θυμίζει κάτι από τα παλιά.
Σύμφωνα με την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου της επαρχίας Θαμόρα στην Ισπανία, το δυστύχημα του Ντιόγκο Ζότα αποδόθηκε σε μηχανική βλάβη και συγκεκριμένα σε σκάσιμο ελαστικού.
Οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού προέτρεψαν τον Ράφα Μπενίτεθ να μην δίνει σημασία στις φήμες και του ζήτησαν να αλλάξει την εικόνα της ομάδας στα επόμενα παιχνίδια.