Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το «σοκ του λογαριασμού» από τα πλεκτά βραχιόλια 10χρονης Βρετανίδας

Το «σοκ του λογαριασμού» από τα πλεκτά βραχιόλια 10χρονης Βρετανίδας

Λογαριασμό κινητής τηλεφωνίας 1.792 λιρών (2.275 ευρώ) έλαβε βρετανός πατέρας ενός 10χρονου κοριτσιού, το οποίο παρακολούθησε συνολικά 28 ώρες βίντεο για να μάθει πως να πλέκει βραχιολάκια από καουτσούκ, χρησιμοποιώντας το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας για την ιντερνετική κίνηση.

Λογαριασμό κινητής τηλεφωνίας 1.792 λιρών (2.275 ευρώ) έλαβε βρετανός πατέρας ενός 10χρονου κοριτσιού, το οποίο παρακολούθησε συνολικά 28 ώρες βίντεο για να μάθει πως να πλέκει βραχιολάκια από καουτσούκ, χρησιμοποιώντας το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας για την ιντερνετική κίνηση, αφού το δίκτυο Wi-Fi της σταθερής ευρυζωνικής σύνδεσης δεν ήταν διαθέσιμο.

Στο αστρονομικό ποσό προστέθηκε πρόστιμο πρόωρης διακοπής συμβολαίου από το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας και ο Φίλιπς Γκρόουβς θα χρειαστεί να πουλήσει το φορτηγάκι της δουλειάς του για να ξεπληρώσει τον λογαριασμό, μεταδίδει σήμερα ο βρετανικός Τύπος.

  • Η χρήση του δικτύου κινητής τηλεφωνίας για την πρόσβαση στο Ίντερνετ από το κινητό μπορεί να ενεργοποιηθεί και να απενεργοποιηθεί από τις ρυθμίσεις. Σε smartphone με Android, στις ρυθμίσεις δικτύου κινητής τηλεφωνίας ο χρήστης πρέπει να επιλέξει την απενεργοποίηση της σύνδεσης δεδομένων. Η επιλογή για την ενεργοποίηση ή την απενεργοποίησης για τα «Δεδομένα δικτύου» μπορεί να εμφανίζεται στο «συρτάρι» (πίνακα) ειδοποιήσεων που ανασύρεται από το επάνω μέρος της οθόνης στα κινητά με Android ώστε ο χρήστης με ένα άγγιγμα να διαπιστώνει εάν είναι ενεργή ή όχι η επιλογή.
  • Ενδεικτικά αναφέρουμε πως ένα τρέιλερ ταινίας μπορεί να δημιουργεί κίνηση περί τα 50ΜΒ, μια ταινία και 1,5GB: Εάν κατεβάζετε βίντεο κλιπ τότε μπορεί 10ΜΒ να είναι αρκετά, ωστόσο μια ολόκληρη ταινία σε ποιότητα DVD φτάνει το 1,5GB. «Επικίνδυνο» είναι και το βίντεο/ήχος με τεχνολογία ροής, streaming, εάν θέλετε να παρακολουθήσετε κάτι live μέσω Διαδικτύου. Μία μόλις ώρα streaming video με χαμηλή ποιότητα μπορεί να δημιουργήσει κίνηση αρκετών εκατοντάδων ΜΒ.

Τι πρέπει να ξέρετε για να μην υποφέρετε από το σοκ του λογαριασμού, στο tech.in.gr:

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024