Αναβλήθηκε το Επισκοπή – Παναχαϊκή, λόγω του πλαστικού τερέν
Αναβλήθηκε το σαββατιάκο ματς της Επισκοπής με την Παναχαϊκή, στο πλαίσιο της 3ης ημέρας για το πρωτάθλημα της Football League (Β' Εθνική). Η διοίκηση του αχαϊκού συγκροτήματος ζητούσε την αλλαγή έδρας λόγω της ύπαρξης πλαστικού τερέν στο Δημοτικό Στάδιο Επισκοπής, αίτημα που όπως φαίνεται έπιασε τόπο, δεδομένου ότι αποφασίστηκε η αναβολή του αγώνα. Σύμφωνα με ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής, ο αγώνας αναβάλλεται λόγω γηπέδου και θα ορισθεί με νεότερο έγγραφο.
Αναβλήθηκε το σαββατιάκο ματς της Επισκοπής με την Παναχαϊκή, στο πλαίσιο της 3ης ημέρας για το πρωτάθλημα της Football League (Β’ Εθνική).
Η διοίκηση του αχαϊκού συγκροτήματος ζητούσε την αλλαγή έδρας λόγω της ύπαρξης πλαστικού τερέν στο Δημοτικό Στάδιο Επισκοπής, αίτημα που όπως φαίνεται έπιασε τόπο, δεδομένου ότι αποφασίστηκε η αναβολή του αγώνα.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής, ο αγώνας αναβάλλεται λόγω γηπέδου και θα ορισθεί με νεότερο έγγραφο.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της αναβολής: «Ο αγώνας μεταξύ των Π.Α.Ε. “ΕΠΙΣΚΟΠΗ – ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2005”, της 3ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ του 1ου Ομίλου αγωνιστικής περιόδου 2014 – 2015, ο οποίος είχε ορισθεί να διεξαχθεί το Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 16:00 στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ, αναβάλλεται λόγω γήπεδου, και θα ορισθεί από τη Διοργανώτρια εγκαίρως με νεότερο έγγραφο».
Το Art Project Space παρουσιάζει την Πέμπτη 7 Μαΐου τη συλλεκτική έκδοση Πειρατές, με πρωτότυπα χαρακτικά του Νίκου Κυριακόπουλου. Εκεί όπου η τέχνη είναι τρόπος ζωής
LIVE: Μπάγερν Μονάχου – Παρί Σεν Ζερμέν. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μπάγερν Μονάχου – Παρί Σεν Ζερμέν για τη ρεβάνς των ημιτελικών του Champions League. Τηλεοπτικά από MEGA και COSMOTE SPORT 1.
Οι κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες έχουν στο μεταγραφικό «στόχαστρο» τον 15χρονο Κριστιάνο Ρονάλντο τζούνιορ, αλλά ο CR7 φαίνεται πως έχει διαφορετική άποψη