Σε αρθροσκόπηση θα υποβληθεί η Σοφία Κοσμά
«Ξεμένει» από λύσεις στις ακραίες ο Ολυμπιακός, αφού μετά τη Μανωλίνα Κωνσταντίνου, η οποία δεν υπολογίζεται για τους προσεχείς 4-5 μήνες, «νοκ άουτ» τέθηκε και η Σοφία Κοσμά. Η διεθνής αθλήτρια πρόκειται να υποβληθεί σε αρθροσκόπηση στο γόνατο, με τον ακριβή χρόνο επιστροφής της στη διάθεση του Γιάννη Νικολάκη να παραμένει προς το παρόν άγνωστος.
«Ξεμένει» από λύσεις στις ακραίες ο Ολυμπιακός, αφού μετά τη Μανωλίνα Κωνσταντίνου, η οποία δεν υπολογίζεται για τους προσεχείς 4-5 μήνες, «νοκ άουτ» τέθηκε και η Σοφία Κοσμά.
Η διεθνής αθλήτρια πρόκειται να υποβληθεί σε αρθροσκόπηση στο γόνατο, με τον ακριβή χρόνο επιστροφής της στη διάθεση του Γιάννη Νικολάκη να παραμένει προς το παρόν άγνωστος.
Ο Έλληνας τεχνικός μένει πλέον με τις Γιοβάνα Βέσοβιτς, Ιβάνα Μπραμπόροβα και… κάνει το σταυρό του να μην έχει άλλο τραυματισμό, καθώς τρίτη επιλογή αποτελεί η ταλαντούχα αλλά άπειρη 19χρονη Κωνσταντίνα Βλαχάκη και ως τέταρτη θα «επιστρατευθεί» η 18χρονη λίμπερο Ειρήνη Κοκκινάκη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Καστελόριζο: «Όσα λένε για μένα είναι ψέματα» – Τι λέει ο γιατρός που συνελήφθη
- Μπορείς να ονειρεύεσαι ενώ είσαι ξύπνιος; – Δυσδιάκριτο το όριο ανάμεσα στην εγρήγορση και τον ύπνο
- Συνταξιούχοι με δουλειά: Πού στην Ευρώπη είναι περισσότεροι – Γιατί στην Ελλάδα είναι χαμηλό το ποσοστό;
- Συνεχίζεται η ενίσχυση για τη Ρεάλ του Μουρίνιο: Ανακοίνωσε και τον Ντάμφρις (pic)
- Πέσατε από τα σύννεφα; Η Beyoncé κυκλοφόρησε (και πάλι απροσδόκητα) νέο τραγούδι
- Η Μοντερέι του Ματίας Αλμέιδα θέλει τον Πινέδα


