Όταν η Mercedes και η Ferrari ανταλλάσσουν… φιλοφρονήσεις για την F1
Με μια C-Class στην πόρτα του Maranello απάντησαν οι Γερμανοί, μέσω Twitter, στο συγχαρητήριο post της Ferrari για το πρωτάθλημα κατασκευαστών.
Μετά τον κρίσιμο αγώνα του Sochi όπου η Mercedes AMG Petronas εξασφάλισε τον τίτλο του πρωταθλήματος κατασκευαστών, η Ferrari έσπευσε να συγχαρεί την γερμανική ομάδα μέσω twitter, με το επίμαχο tweet να γράφει “Συγχαρητήρια! Διασκεδάστε το… We ‘ll be back!”
Η Mercedes-Benz, αρχικά δεν απάντησε, ωστόσο λίγες ημέρες αργότερα, εμφανίστηκε στο Twiter της Mercedes-Benz Ιταλίας, η φωτό μιας C-Class με αυτοκόλλητα Mercedes HYBRID World Champion 2014, παρκαρισμένης έξω από την πόρτα του Maranello και ταμπέλα “See you soon”.
Το post της Mercedes συνοδευόταν από τη διάσημη ρήση του Enzo Ferrari, “Η καλύτερη Ferrari που κατασκευάστηκε ποτέ είναι πάντα η επόμενη”.
auto.in.gr
- Η μουσική είναι τρόπος ζωής: Ο Ανδρέας Πολυζωγόπουλος στη «νέα εποχή» του
- Ερντογάν: Απορρίπτουμε τις μονομερείς πολιτικές σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο
- Ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός κατά ΕΟΚ και Λιόλιου: «Ή να παραιτηθεί ή να αποπεμφθεί»
- Πώς σχηματίστηκε το Γκραν Κάνιον; Νέα θεωρία κάνει λόγο για βιβλική πλημμύρα
- Κόρινθος: Από το Ψυχικό η 17χρονη που βρέθηκε νεκρή στη Διώρυγα – Την αναζητούσαν οι γονείς της, βρέθηκε σημείωμα
- Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της sci-fi ταινίας «The Dog Stars»


