Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Διαψεύδει ο Χριστοδούλου τα περί σύλληψής του στην Πάρο

Διαψεύδει ο Χριστοδούλου τα περί σύλληψής του στην Πάρο

Δήλωση μέσω της οποίας διέψευσε τα σενάρια περί σύλληψής του έκανε το απόγευμα της Παρασκευής, ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας, Φάνης Χριστοδούλου, ο οποίος φερόταν να έχει… περιπέτειες με τον νόμο, έπειτα από ένα εργατικό ατύχημα στην κατασκευαστική εταιρία της ιδιοκτησίας του. Ο «μπέμπης» του ελληνικού μπάσκετ που έγραψε τη δική του χρυσή ιστορία στο άθλημα ως ένας από τους κορυφαίους της εθνικής που κατέκτησε το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα το 1987, τόνισε πως όλα όσα γράφτηκαν είναι γελοία και θα ασχοληθεί με την υπόθεση ο δικηγόρος του.

Δήλωση μέσω της οποίας διέψευσε τα σενάρια περί σύλληψής του έκανε το απόγευμα της Παρασκευής, ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας, Φάνης Χριστοδούλου, ο οποίος φερόταν να έχει… περιπέτειες με τον νόμο, έπειτα από ένα εργατικό ατύχημα στην κατασκευαστική εταιρία της ιδιοκτησίας του.

Ο «μπέμπης» του ελληνικού μπάσκετ που έγραψε τη δική του χρυσή ιστορία στο άθλημα ως ένας από τους κορυφαίους της εθνικής που κατέκτησε το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα το 1987, τόνισε πως όλα όσα γράφτηκαν είναι γελοία και θα ασχοληθεί με την υπόθεση ο δικηγόρος του.

Αναλυτικά όσα είπε στο enikos.gr:

«Είναι γελοία πράγματα. Θα μπορούσαν να ρωτήσουν και την αστυνομία αν έχω συλληφθεί. Αυτοί που βγάζουν αυτά τα πράγματα, δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο τα κάνουν. Εγώ έχω χαθεί από το αθλητικό περιβάλλον χρόνια και ξαφνικά με θυμήθηκαν. Από τη Δευτέρα που θα ανοίξουν τα δικαστήρια θα ασχοληθεί ο δικηγόρος μου. Είναι γελοίο. Εγώ είμαι στη δουλειά μου, τι να συλληφθώ; Αυτά είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας».

Νωρίτερα, είχε έρθει στο φως της δημοσιότητας μία ιστορία που ανέφερε ότι ο Χριστοδούλου οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πάρου μετά από καταδικαστική απόφαση εις βάρος του και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Συγκεκριμένα, ο Φάνης που είναι ιδιοκτήτης κατασκευαστικής εταιρείας φερόταν να έχει εμπλακεί σε δικαστική διαμάχη με υπάλληλό του, ο οποίος υπέστη ηλεκτροπληξία και έμεινε παράλυτος από τη μέση και κάτω.

Σύμφωνα με την ιστορία που κυκλοφόρησε, ο Αλβανός υπήκοος κατηγορεί τον Χριστοδούλου για εργατικό ατύχημα και έχοντας καταθέσει δικαστική προσφυγή εναντίον του.

Μάλιστα, αρχικά η ασφαλιστική εταιρεία είχε εγκρίνει υπέρ του υπαλλήλου ποσό ύψους 100.000 ευρώ, όμως ο ίδιος προσέφυγε στα αστικά δικαστήρια διεκδικώντας περισσότερα και τελικά κέρδισε αποζημίωση ύψους 280.000 ευρώ με απόφαση προσωποκράτησης του ιδιοκτήτη της εταιρίας σε περίπτωση μη καταβολής των χρημάτων.

Η συνέχεια της ιστορίας, ανέφερε ότι εκδόθηκε ένταλμα σύλληψής του Χριστοδούλου, ο οποίος κρατήθηκε για τουλάχιστον δύο ώρες στο Α.Τ της Πάρου και έπειτα οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα, από τον οποίο αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024