Στους ανεξάρτητους βουλευτές εντάχθηκε η Ραχήλ Μακρή
Στην ομάδα των ανεξάρτητων βουλευτών εντάχθηκε η Ραχήλ Μακρή, η οποία εξελέγη στο νομό Κοζάνης με το ψηφοδέλτιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Η ίδια είχε διαγραφεί από την ΚΟ των ΑΝΕΛ, λόγω του ότι δεν εμφανίστηκε ενώπιον του κόμματος για να δώσει εξηγήσεις σχετικά με αναρτήσεις της στο Facebook.
Στην ομάδα των ανεξάρτητων βουλευτών εντάχθηκε η Ραχήλ Μακρή, η οποία εξελέγη στο νομό Κοζάνης με το ψηφοδέλτιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
Η ίδια είχε διαγραφεί από την ΚΟ των ΑΝΕΛ, λόγω του ότι δεν εμφανίστηκε ενώπιον του κόμματος για να δώσει εξηγήσεις σχετικά με αναρτήσεις της στο Facebook.
Η απόφαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας ήταν ομόφωνη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Οι νέοι δασμοί Τραμπ σε ευρωπαϊκά οχήματα δείχνουν την αναξιοπιστία των ΗΠΑ, δηλώνει αξιωματούχος της ΕΕ
- HΠΑ: Ετυμηγορία δικαιώνει την κυβέρνηση Τραμπ για τη χρησιμοποίηση στρατιωτικών δικαστών σε διώξεις πολιτών
- Δασμοί Τραμπ στα οχήματα: Η ΕΕ διατηρεί «ανοιχτές τις επιλογές για την προστασία των συμφερόντων της»
- Βραβεία Οσκαρ: Δεν θα είναι επιλέξιμα «ηθοποιοί» και σενάρια που έχουν δημιουργηθεί με Τεχνητή Νοημοσύνη
- Η Κούβα καταδικάζει τις νέες «παράνομες» και «καταχρηστικές» κυρώσεις των ΗΠΑ εναντίον της
- Γερμανία: Οι ΗΠΑ θα αποσύρουν 5.000 στρατιωτικούς μέσα σε 6 έως 12 μήνες