Ο Μπεργκ αποκάλυψε στους συμπαίκτες του ότι θα είναι έτοιμος κόντρα στον ΠΑΟΚ
Αρκετά αισιόδοξος ότι θα είναι σε θέση να αγωνιστεί κανονικά στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ εμφανίζεται ο Μάρκους Μπεργκ μιλώντας στους συμπαίκτες του.
Αρκετά αισιόδοξος ότι θα είναι σε θέση να αγωνιστεί κανονικά στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ εμφανίζεται ο Μάρκους Μπεργκ μιλώντας στους συμπαίκτες του.
Σύμφωνα με τον σημερινό Τύπο ο Σουηδός επιθετικός τους είπε ότι θα μπορέσει να αγωνιστεί κατά του «Δικεφάλου του Βορρά».
«Με τον ΠΑΟΚ θα παίξω σίγουρα! Δεν το χάνω αυτό το ματς με τίποτα. Ήθελα πάρα πολύ να προλάβω και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και να είμαι μαζί σας, έσω και στον πάγκο, αλλά δυστυχώς δεν μπορεί να γίνει», ανέφερε ο Σουηδός και συνέχισε: «Θα γυρίσω πολύ σύντομα δίπλα σας».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- LIVE: Παναθηναϊκός – Μύκονος Betsson
- Καραγεωργοπούλου για Κωνσταντοπούλου: Είπε ότι έχω κλεμμένη έδρα, ο σύντροφός της πήρε έδρα ενώ δεν είχε δικαίωμα
- Ο Μερτς απορρίπτει το κοινό ευρωπαϊκό χρέος: Μέτωπο με Γαλλία, Ισπανία και Ελλάδα για τα ευρωομόλογα
- Σοβαρό τροχαίο με τροχόσπιτο στην Ιόνια Οδό – Απεγκλωβίστηκε τετραμελής οικογένεια Γάλλων – Μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο
- Προς συμφωνία για διετές συμβόλαιο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Κάρικ (pic)
- «Της αρέσουν οι ένστολοι» – Οι προκλητικοί ισχυρισμοί των αστυνομικών στη δίκη για τον βιασμό της 19χρονης στο ΑΤ Ομονοίας





