Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βούλτεψη: Βρισκόμαστε στην έξοδο από τα μνημόνια

Βούλτεψη: Βρισκόμαστε στην έξοδο από τα μνημόνια

«Βρισκόμαστε στην έξοδο από τα μνημόνια, χωρίς βέβαια να διαταραχθούν τα δημοσιονομικά και χωρίς να δημιουργήσουμε νέα χρέη και νέα ελλείμματα» δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη. Ωστόσο, τόνισε πως «δεν πρέπει να σταλεί μήνυμα στο εξωτερικό και στις αγορές ότι η Ελλάδα επιστρέφει στα παλιά».

«Βρισκόμαστε στην έξοδο από τα μνημόνια, χωρίς βέβαια να διαταραχθούν τα δημοσιονομικά και χωρίς να δημιουργήσουμε νέα χρέη και νέα ελλείμματα» δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη.

Μιλώντας το πρωί της Δευτέρας στον ΑΝΤ1 η κυβερνητική εκπρόσωπος είπε ότι «πρέπει να προχωρήσουμε με ένα δικό μας πρόγραμμα, το οποίο δεν θα είναι το πρόγραμμα της στενής επιτήρησης που είχαμε μέχρι τώρα».

«Δεν μιλάμε για άτακτη κατάσταση. Μιλάμε για μία κατάσταση που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες των αγορών. Δεν πρέπει να σταλεί μήνυμα στο εξωτερικό και στις αγορές ότι η Ελλάδα επιστρέφει στα παλιά. Δεν πρέπει να πισωγυρίσουμε» τόνισε.

Στην ατζέντα του Eurogroup στο Λουξεμβούργο σήμερα, Δευτέρα, η Ελλάδα θα είναι δεύτερο θέμα, με τον υπουργό Οικονομικών, Γκίκα Χαρδούβελη να ενημερώνει τους ομολόγους του για την πρόοδο της πέμπτης αναθεώρησης του ελληνικού προγράμματος, αλλά και για τις συζητήσεις που είχε στην Ουάσινγκτον με την ηγεσία του ΔΝΤ για την μετεξέλιξη της σχέσης του Ταμείου με τη χώρα μας.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024