Πεντάχρονη υπέγραψε υπεύθυνη δήλωση ότι… δεν θα πυροβολήσει συμμαθητές της
Μητέρα στην κομητεία Μόμπαϊλ στην Αλαμπάμα καταγγέλλει ότι οι δάσκαλοι της πεντάχρονης κόρης της την έβαλαν να υπογράψει υπεύθυνη δήλωση ότι... δεν θα σκοτώσει συμμαθητές της ή δεν θα αυτοκτονήσει μετά από ερωτηματολόγιο που συμπλήρωσε. Όλα ξεκίνησαν ότι το κορίτσι έκανε ότι πυροβολούσε συμμαθητές της με «κηρομπογιά όπλο».
Μητέρα στην κομητεία Μόμπαϊλ στην Αλαμπάμα καταγγέλλει ότι οι δάσκαλοι της πεντάχρονης κόρης της την έβαλαν να υπογράψει υπεύθυνη δήλωση ότι… δεν θα σκοτώσει συμμαθητές της ή δεν θα αυτοκτονήσει μετά από ερωτηματολόγιο που συμπλήρωσε.
Σύφμωνα με το τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο WPMI Local 15, όλα ξεκίνησαν ότι το κορίτσι έκανε ότι πυροβολούσε συμμαθητές της με «κηρομπογιά όπλο».
Οι δάσκαλοι θορυβήκαν και έκαναν στο κορίτσι τεστ με ερωτηματολόγιο για να διαπιστώσουν εάν έχει αυτοκτονικές τάσεις ή αποτελεί κίνδυνο για τους γύρω της.
Μετά το ερωτηματολόγιο, όπως υποστηρίζει η μητέρα της, την έβαλαν να υπογράψει δήλωση «ότι συμφωνεί να μην σκοτώσει» κανέναν ή να κάνει κακό στον εαυτό της.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Αν δεν κάνει και ο Τσίπρας τίποτα, τότε να σηκωθούμε να φύγουμε» – Πολίτες μιλούν στο in, στα γενέθλια της ΕΛΑΣ
- Κρήτη: Το Σάββατο η απολογία της 25χρονης μητέρας και του 27χρονου συντρόφου της για την κακοποίηση της 3χρονης
- Ο Λανουά αποδοκιμάστηκε από όλες τις ομάδες και αυτό δεν αλλάζει
- Το άγνωστο γράμμα της Νταϊάνα δύο μήνες μετά τον γάμο της το 1981
- Τα sold out στο Καραϊσκάκη θα είναι… αμέτρητα
- Αιματηρό επεισόδιο με πυροβολισμούς στην Πατησίων – Τρεις συλλήψεις μετά από καταδίωξη στον Κηφισό






