Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Επιστρέφει στη ΝΔ ο Νικήτας Κακλαμάνης

Επιστρέφει στη ΝΔ ο Νικήτας Κακλαμάνης

Την επιστροφή του στην ΝΔ ανακοίνωσε ο διαγραφείς Ν. Κακλαμάνης. «Βλέποντας την ανταπόκριση όλων των ιστορικών στελεχών της ΝΔ στο προσκλητήριο ενότητας του προέδρου του κόμματος, Αντώνη Σαμαρά, κατάλαβα ότι δεν δικαιούμαι να είμαι απών» δήλωσε.

Την επιστροφή του στην ΝΔ ανακοίνωσε ο διαγραφείς Ν. Κακλαμάνης. «Βλέποντας την ανταπόκριση όλων των ιστορικών στελεχών της ΝΔ στο προσκλητήριο ενότητας του προέδρου του κόμματος, Αντώνη Σαμαρά, κατάλαβα ότι δεν δικαιούμαι να είμαι απών» δήλωσε.

Mε ιδιόχειρη επιστολή Σαμαρά η επιστροφή Κακλαμάνη στη ΝΔ

Ο κ. Κακλαμάνης είχε σήμερα, Πέμπτη, μακρά συνάντηση με τον πρωθυπουργό -με πρωτοβουλία του κ. Σαμαρά- και όπως επισημαίνει ο βουλευτής «ήρθησαν όλες οι παρεξηγήσεις και όπως είναι αυτονόητο, αποδέχθηκα με χαρά την πρόσκληση του για την επανένταξή μου στην Κοινοβουλευτική Ομάδα και στο κόμμα της ΝΔ».

Και καταλήγει: «Η μακρόχρονη φιλία μου με τον Αντώνη Σαμαρά και η επί δεκαετίες παρουσία μου στην παράταξη ήταν ο καταλύτης της σημερινής θετικής εξέλιξης».

Ιδιόχειρη επιστολή, με την οποία γνωστοποιεί στη Βουλή ότι ο βουλευτής Α’ Αθηνών Νικήτας Κακλαμάνης εντάσσεται στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας απέστειλε στον πρόεδρο του σώματος Ευ. Μεϊμαράκη, ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς.

Μετά την επιστροφή του κ. Κακλαμάνη στη ΝΔ η δύναμη της κυβερνητικής πλειοψηφίας ανέρχεται στους 155 βουλευτές.

Ο Νικήτας Κακλαμάνης είχε διαγραφεί από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ τον περασμένο Μάρτιο μετά το «όχι» στο άρθρο 1 του πολυνοοσχεδίου που αφορούσε στην εργαλειοθήκη του ΟΟΣΑ και το κοινωνικό μέρισμα.

Αμέσως μετά, ο πρωθυπουργός είχε ανακοινώσει τη διαγραφή του από την ΚΟ της ΝΔ.

Χαιρετίζει ο Αρης Σπηλιωτόπουλος

Την επάνοδο του Νικήτα Κακλαμάνη στην κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας χαιρέτισε με δήλωσή του ο πρώην υπουργός Άρης Σπηλιωτόπουλος. Σημειώνεται ότι οι δυο τους ήταν αντίπαλοι στις τελευταίες εκλογές για το δήμο της Αθήνας.

Το σχόλιο του Αρη Σπηλιωτόπουλου για την επάνοδο του Νικήτα Κακλαμάνη έχει ως εξής:

«Η επάνοδος του Νικήτα Κακλαμάνη στη Νέα Δημοκρατία αποτελεί θετικό γεγονός, καθώς πρόκειται για στέλεχος της παράταξης, που θα ενισχύσει τις προσπάθειες της κυβέρνησης για πολιτική σταθερότητα και έξοδο της χώρας από το μνημόνιο.

Η προσπάθεια να ξεπεράσουμε την οικονομική κρίση είναι υπέρτατη μάχη και είναι σημαντικό τουλάχιστον σ’ αυτή, να είμαστε όλοι μαζί. Όσες φορές δεν το πράξαμε, μας στοίχισε ακριβά».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024