Η Jeep χορηγός του 3ου διεθνούς φεστιβάλ αναρρίχησης Καλύμνου
Για τρίτη συνεχή χρονιά, η Jeep θα είναι ο βασικός υποστηριχτής του διεθνούς φεστιβάλ αναρρίχησης που θα πραγματοποιηθεί στο νησί της Καλύμνου από τις 9 έως τις 12 Οκτωβρίου 2014.
Σε ένα από τα καλύτερα φυσικά πεδία αναρρίχησης του κόσμου επιστρέφει για τρίτη συνεχή χρονιά η Jeep ως βασικός υποστηριχτής του διεθνούς φεστιβάλ αναρρίχησης Καλύμνου.
Το «The North Face Kalymnos Climbing Festival», που θα πραγματοποιηθεί από τις 9 έως τις 12 Οκτωβρίου 2014, πρόκειται να υποδεχθεί του καλύτερους αναρριχητές παγκοσμίως, αλλά και θρύλους προηγούμενων δεκαετιών, όπως ο Βρετανός Ben Moon, ο Γάλλος Jean-Baptiste Tribout, ο Ιάπωνας Yuji Hirayama, ο Αμερικάνος Boone Speed, ο Ιταλός Maurizio ‘Manolo’ Zanolla, ο Αυστριακός Gerhard Hörhager και ο Ισπανός Patxi Arocena.
Ανοιχτό στους αθλητές όλων των επιπέδων, το παραδοσιακό σκέλος «Marathon Competition» θα πλαισιωθεί από ένα πλήρες πρόγραμμα δραστηριοτήτων και συναντήσεων, που οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να μοιραστούν τις περιπέτειες και τις εμπειρίες τους με το κοινό.
Ο πρώτος αθλητής που θα ολοκληρώσει την αναρρίχηση με τον υψηλότερο βαθμό δυσκολίας θα παραλάβει το τιμητικό «JEEP AWARD».
Πρωταγωνιστικό ρόλο στο φετινό φεστιβάλ αναρρίχησης της Καλύμνου θα έχει το νέο JEEP RENEGADE, που θα κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά στα τέλη Νοεμβρίου, με τιμή που θα ξεκινά κάτω από τα 20.000 ευρώ.
auto.in.gr
- Σύνοδος στο Νταβός: Ο Τραμπ προσγειώθηκε στη Ζυρίχη – Διπλωματικός πυρετός ενόψει της ομιλίας του
- Τι αλλάζει στη χρηματοδότηση του γαλλικού κινηματογράφου και γιατί έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις
- Η ΚΕΔ ανακοίνωσε τους ορισμούς για την 18η αγωνιστική της Super League: Σιδηρόπουλος στο Καραϊσκάκη, Ευαγγέλου στην Τρίπολη
- Mercosur: «Στον πάγο» η συμφωνία – Παραπέμπεται στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο
- Πάνω από τριάντα πόντοι το ύψος του χιονιού στο Μουζάκι-Συστάσεις της Δημοτικής Αρχής στους πολίτες
- Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή 24χρονος που παρέσυρε και σκότωσε 27χρονη δύο μέρες πριν τον γάμο της
