Κομισιόν: Χρήσιμη η συζήτηση τρόικας – κυβέρνησης
Χρήσιμη συζήτηση διεξήχθη επί των δημοσιονομικών θεμάτων και υπήρξε πρόοδος σχετικά με τις διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις, δήλωσε ο εκπρόσωπος του επιτρόπου Οικονομίας Γ. Κατάινεν, αναφερόμενος στην ολοκλήρωση της πρώτης φάσης της αξιολόγησης της τρόικας στην Αθήνα.
Χρήσιμη συζήτηση διεξήχθη επί των δημοσιονομικών θεμάτων και υπήρξε πρόοδος σχετικά με τις διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις που αποσκοπούν στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας και την προώθηση της απασχόλησης, που προβλέπονται από το πρόγραμμα προσαρμογής, όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος του επιτρόπου Οικονομίας Γ. Κατάινεν, αναφερόμενος στην ολοκλήρωση της πρώτης φάσης της αξιολόγησης της τρόικας στην Αθήνα.
Σύμφωνα με τον Σάιμον Ο’ Κόνορ, οι επικεφαλής των θεσμικών οργάνων επιστρέφουν τώρα στις έδρες τους και μια πλήρης αποστολή θα επιστρέψει στην Αθήνα για τη συνέχιση των συζητήσεων τον Νοέμβριο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- «Στρακαστρούκες»: Η παράσταση του Δημήτρη Σαμόλη ξεκινά καλοκαιρινή περιοδεία
- Αρκάς: Η καλημέρα της νέας εβδομάδας
- Για ποιες επιχειρήσεις γίνεται υποχρεωτικό το ψηφιακό δελτίο αποστολής
- Ο γρήγορος ύπνος πριν το μεσημέρι κρύβει περισσότερους κινδύνους από όσους νομίζεις
- Ο Τραμπ περιγράφει λεπτό προς λεπτό την επίθεση στο δείπνο των ανταποκριτών – «Η ταχύτητα του δράστη ήταν εντυπωσιακή»
- Εκκαθαρίσεις, θρησκεία, πόλεμος: Το Πεντάγωνο στη δίνη ενός αχαλίνωτου Χέγκσεθ, που κάνει «πολιτιστικό πόλεμο»


