Κεραυνός σκότωσε έντεκα μέλη φυλής στην Κολομβία κατά τη διάρκεια τελετής
Τραγική έκβαση είχε θρησκευτική τελετή φυλής αυτόχθονων στην Κολομβία: Κεραυνός χτύπησε την αχυροσκεπή μεγάλης καλύβας που στέγαζε τους συμμετέχοντες, προκαλώντας το θάνατο έντεκα εξ αυτών και το σοβαρό τραυματισμό άλλων έξι. Οι επιζώντες χρειάστηκε να απομακρυνθούν από το ορεινό χωριό με ελικόπτερα, καθώς θα έπρεπε να περπατήσουν για ώρες μέχρι τον κοντινότερο δρόμο.
Τραγική έκβαση είχε θρησκευτική τελετή φυλής αυτόχθονων στην Κολομβία: Κεραυνός χτύπησε την αχυροσκεπή μεγάλης καλύβας που στέγαζε τους συμμετέχοντες, προκαλώντας το θάνατο έντεκα εξ αυτών και το σοβαρό τραυματισμό άλλων έξι.
Οι επιζώντες χρειάστηκε να απομακρυνθούν από το ορεινό χωριό με ελικόπτερα, καθώς θα έπρεπε να περπατήσουν για ώρες μέχρι τον κοντινότερο δρόμο.
To τραγικό περιστατικό συνέβη σε οικισμό της φυλής Ουίουα στη Σιέρα Νεβάδα, ορεινο όγκο στο βόρειο τμήμα της χώρας προς την Καραϊβική.
Η τελετή τη Δευτέρα γινόταν με τη συμμετοχή γηραιών της φυλής και μέρος είχαν πάρει συνολίκά περίπου 25 άτομα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Νίκος Ανδρουλάκης δοκιμάζεται σε ποδοσφαιρικό challenge μνήμης – Νέο βίντεο στο TikTok
- Φωτιά στην Εύβοια: Μήνυμα από το 112 για εκκένωση του χωριού της Επισκοπής
- Λιακούλη: Ο Μητσοτάκης προσποιείται ότι ζει σε ένα παράλληλο σύμπαν – Να επιστρέψει στη χώρα που εδώ και 7 χρόνια κυβερνά
- Σκαλόνι: «Ανακαλύψαμε ξανά κάτι πραγματικά πολύτιμο…»
- Γιώργος Λιβάνης: Ποιο πρόβλημα υγείας τον ανάγκασε να ακυρώσει τις εμφανίσεις του
- Μεσσηνία: Συνελήφθησαν τρεις άνδρες για εμπρησμούς – Πυροσβέστης και πρώην κοινοτάρχης ανάμεσά τους
