Στον τελικό του τουρνουά του Πεκίνου ο Τζόκοβιτς
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς προκρίθηκε στον τελικό του διεθνούς τουρνουά τένις, που διεξάγεται στο Πεκίνο, καθώς στον ημιτελικό, επικράτησε 6-3, 6-4 του Βρετανού, Αντι Μάρεϊ.
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς προκρίθηκε στον τελικό του διεθνούς τουρνουά τένις, που διεξάγεται στο Πεκίνο, καθώς στον ημιτελικό, επικράτησε 6-3, 6-4 του Βρετανού, Αντι Μάρεϊ.
Ο Σέρβος επικεφαλής της παγκόσμιας κατάταξης, θα διεκδικήσει το τρόπαιο, από τον νικητή του έτερου ημιτελικού, που θα διεξαχθεί ανάμεσα στον Τσέχο, Τόμας Μπέρντιχ και τον Σλοβάκο, Μάρτιν Κλιζάν.
Στο Τόκιο…
Ο Ιάπωνας, Κέϊ Νισικόρι και ο Καναδός, Μίλος Ράονιτς, θα διεκδικήσουν το τρόπαιο στον τελικό του διεθνούς τουρνουά τένις, που διεξάγεται στο Τόκιο. Ο Νισικόρι, επικράτησε στον ημιτελικό, του Γερμανού, Μπένζαμιν Μπέκερ με 4-6, 6-0, 7-6, ενώ ο Ράονιτς, πήρε το «εισιτήριο» για τον αυριανό τελικό, νικώντας 6-1, 6-4 τον Γάλλο, Ζιλ Σιμόν.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κουτλουάι: «Δεν κατάλαβα γιατί ο Όσμαν πήγε στον ΠΑΟΚ» (vid)
- Στο Κρεμλίνο η ΥΠΕΞ της Βόρειας Κορέας – Στο επίκεντρο η Ουκρανία και η στρατιωτική συνεργασία των δύο χωρών
- Κούβα: Ιστιοφόρο ισπανικής ΜΚΟ έφτασε με ανθρωπιστική βοήθεια
- Μπορεί η AI να «εφεύρει» ένα σπάνιο πουλί;
- Κυψέλη: Θρίλερ με τη σορό που βρέθηκε σε βαλίτσα – Τι εξετάζουν οι Αρχές
- Φοβερά λόγια του Φεράν Τόρες: «Το γκολ το έβαλαν 47 εκατομμύρια Ισπανοί όχι εγώ»


