Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εντοπίστηκε γιάφκα με σχέδια επίθεσης σε εφοπλιστές και επιχειρηματία

Εντοπίστηκε γιάφκα με σχέδια επίθεσης σε εφοπλιστές και επιχειρηματία

Διαμέρισμα στον Βύρωνα, όπου φέρεται να εντοπίστηκαν σχέδια επίθεσης σε δύο εφοπλιστές, έναν επιχειρηματία αλλά και σε πολυεθνική επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον Πειραιά, ανακαλύφθηκε το βράδυ της Τετάρτης έπειτα από πολυήμερη έρευνα της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας. Συναγερμός από την σύλληψη 30χρονου στο σημείο. Έκτακτη συνέντευξη Τύπου Κικίλια.

Διαμέρισμα στον Βύρωνα, όπου φέρεται να εντοπίστηκαν σχέδια επίθεσης σε δύο εφοπλιστές, έναν επιχειρηματία αλλά και σε πολυεθνική επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον Πειραιά, ανακαλύφθηκε το βράδυ της Τετάρτης έπειτα από πολυήμερη έρευνα της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας.

Έκτακτη συνέντευξη Τύπου θα δώσει ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Βασίλης Κικίλιας.

Το εύρημα αυτό, που έχει προκαλέσει κινητοποίηση στην ΕΛΑΣ, σχετίζεται με την δράση του Επαναστατικού Αγώνα και της ομάδας του συλληφθέντα αντάρτη πόλης Νίκου Μαζιώτη. Από το πρωί πραγματοποιούνται συνεχείς συσκέψεις επιτελών της λεωφόρου Κατεχάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η έφοδος στο διαμέρισμα αποφασίσθηκε μετά την διαπίστωση ότι εκεί έδωσε το παρόν ένας 30χρονος, ο οποίος συνελήφθη και οδηγήθηκε στις κεντρικές υπηρεσίες της ΕΛΑΣ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Βήματος, ο 30χρονος αρνήθηκε αρχικά να δώσει αποτυπώματα, όμως οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ φέρεται να έχουν προσδιορίσει την ταυτότητά του. Οι ίδιοες πηγές αναφέρουν ότι «αν επιβεβαιωθούν οι σχετικές ενδείξεις, θα πρόκειται για μια ιδιαίτερη επιτυχία στην προσπάθεια εξάρθρωσης ένοπλων οργανώσεων».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024