Οι τζιχαντιστές αποκεφάλισαν Κούρδους στη Συρία
Συνεχίζοντας την εκστρατεία τρόμου τζιχαντιστές φέρεται να αποκεφάλισαν στις κουρδικές περιοχές της βόρειας Συρίας επτά άνδρες και τρεις γυναίκες, τους οποίους αιχμαλώτισαν εν μέσω των σφοδρών συγκρούσεων που μαίνονται κοντά στη μεθόριο με την Τουρκία.
Συνεχίζοντας την εκστρατεία τρόμου τζιχαντιστές φέρεται να αποκεφάλισαν στις κουρδικές περιοχές της βόρειας Συρίας επτά άνδρες και τρεις γυναίκες, τους οποίους αιχμαλώτισαν εν μέσω των σφοδρών συγκρούσεων που μαίνονται κοντά στη μεθόριο με την Τουρκία.
Ο επικεφαλής του Συριακού Παρατηρητήριου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Ραμί Αμπντέλ Ραχμάν δήλωσε ότι οι τζιχαντιστές εκτέλεσαν πέντε Κούρδους μαχητές, περιλαμβανομένων τριών γυναικών, και τέσσερις σύρους άραβες αντάρτες.
Το ίδιο τραγικό τέλος βρήκε στα χέρια των τζιχαντιστών και ένας Κούρδος πολίτης, σύμφωνα με το Παρατηρητήριο.
«Δεν γνωρίζω γιατί τους έπιασαν και γιατί τους αποκεφάλισαν. Μόνο το Ισλαμικό Κράτος γνωρίζει. Θέλουν να τρομοκρατήσουν τον κόσμο» δήλωσε ο Ραμί Αμπντέλ Ραχμάν.
Το περιστατικό σημειώθηκε την Τρίτη στην πόλη Τζαραμπλούς 14 χλμ δυτικά της πόλης Κομπανί (Αΐν αλ-Αράμπ στα αραβικά), η οποία πολιορκείται από το Ισλαμικό Κράτος. Οι τζιχαντιστές φέρεται να βρίσκονται πλέον σε απόσταση τριών χιλιομέτρων από την κουρδική πόλη.
Φωτογραφίες που αναρτήθηκαν σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν τα κεφάλια των γυναικών επάνω σε έναν τοίχο από τσιμέντο. Η γνησιότητα των φωτογραφιών δεν μπορεί να επαληθευτεί, ωστόσο ανταποκρίνονται στις πληροφορίες του Associated Press για το περιστατικό.
Οι τζιχαντιστές χρησιμοποιούν τους δημόσιους αποκεφαλισμούς για να τρομοκρατήσουν και να υποτάξουν τον κουρδικό πληθυσμό καθώς προελαύουν στην επικράτεια της Συρίας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Το μισθολογικό χάσμα «κοστίζει» από τον πρώτο μισθό μέχρι την σύνταξη – 16% χαμηλότερες αποδοχές για τις γυναίκες
- Ο Snoopy της «Ελπίδας»: Το κουτάβι που πετάχτηκε στον Σχοινιά ονειρεύεται το παντοτινό του σπίτι
- Ο Γιώργος Αρβανίτης ξανά πίσω από την κάμερα: «Μέχρις ότου τα μάτια μου αντέχουνε και τα πόδια μου βαστάνε»
- Ελλάδα – Πορτογαλία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου
- Βενεζουέλα: Ξεκίνησαν να αποχωρούν οι διασώστες – Κοντά στους 3.000 οι νεκροί από τους σεισμούς
- Με καθυστέρηση το δρομολόγιο του Superferry στη Ραφήνα – Εγκλωβίστηκε η άγκυρα σε συρματόσχοινα
- Μαρία Κίτσου: «Μεγάλωσα κακοποιητικά και από τους δυο μου γονείς»
- Μουντιάλ 2026: Ο Εμπαπέ έχει περισσότερα γκολ σε νοκ άουτ από τρεις πρωταθλήτριες κόσμου και μια Ευρώπης!
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 05.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/trevor-mckinnon-wL3-nvcELpc-unsplash-1-315x220.jpg)






















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442