Χωρίς τον Μέντες και με εξαιρετικά αμφίβολη τη συμμετοχή του Λαγού αναχώρησε για την Πορτογαλία ο Παναθηναϊκός, ενόψει του αγώνα της Πέμπτης με την Εστορίλ για τον 5ο όμιλο του Europa League.

Ο προπονητής των «πρασίνων», Γιάννης Αναστασίου, μίλησε στους δημοσιογράφους πριν την αναχώρηση και τόνισε για την κόντρα με την πορτογαλική ομάδα:

«Είναι ένα παιχνίδι εκτός έδρας και σίγουρα δεν είναι εύκολο. Πιστεύουμε στους εαυτούς μας. Η Εστορίλ είναι μια δύσκολη ομάδα που έχει μια καλή πορεία. Αυτό όμως δεν σημαίνει τίποτα. Ελπίζουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι και να κάνουμε σωστά τα πράγματα. Έχει πολύ δρόμο ακόμα ο όμιλος και το σημαντικό για εμάς είναι να παρουσιαστούμε όπως πρέπει και να είμαστε ανταγωνιστικοί. Θα παίξει μεγάλο ρόλο η αυτοσυγκέντρωση. Κάθε παιχνίδι ευρωπαϊκό για τα νέα παιδιά και τους καινούργιους παίκτες είναι μια νέα εμπειρία.

Στην αποστολή για την Πορτογαλία συμπεριλήφθηκαν: οι Κοτσόλης, Στιλ, Αναγνωστόπουλος, Μπούρμπος, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ, Ρισβάνης, Νάνο, Ζέκα, Λαγός, Δώνης, Ντίνας, Πράνιτς, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Καρέλης, Κλωναρίδης, Μπούι και Μπαϊράμι.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ