Χαρδούβελης: Οι σχέσεις με τον κ. Λαζαρίδη είναι οι καλύτερες
Για την πρόοδο των διαπραγματεύσεων με τους εκπροσώπους της τρόικας ενημέρωσε τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και τον αντιπρόεδρο Ευάγγελο Βενιζέλο ο Γκίκας Xαρδούβελης. Κατά την έξοδό του από το Μαξίμου ο υπουργός Οικονομικών ρωτήθηκε για το ζήτημα με τον Χρύσανθο Λαζαρίδη λέγοντας ότι οι σχέσεις τους είναι οι καλύτερες.
Για την πρόοδο των διαπραγματεύσεων με τους εκπροσώπους της τρόικας ενημέρωσε τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Ευάγγελο Βενιζέλο, ο υπουργός Οικονομικών Γκίκας Xαρδούβελης.
Εξερχόμενος του Μαξίμου, ο υπουργός σημείωσε ότι οι διαπραγματεύσεις μέχρις στιγμής πηγαίνουν πολύ καλά και ότι συνεχίζεται η ενημέρωση ανάλογα με το χρόνο που περνάει.
Ο υπουργός ρωτήθηκε για τις σχέσεις του με τον βουλευτή Επικρατείας της ΝΔ και σύμβουλο του πρωθυπουργού Χρύσανθο Λαζαρίδη:
«Οι σχέσεις μας είναι οι καλύτερες. Ο κ. Λαζαρίδης είναι αξιόλογος και βαθύς γνώστης των αριθμών και είναι ευπρόσδεκτος.»
Σε ερώτηση για το αν θα παρίσταται στις επαφές με την τρόικα, απάντησε: «Παρίσταται συνήθως, ναι. Παρίσταται.»
Για το εάν υπάρχουν κόκκινες γραμμές, ο κ. Χαρδούβελης είπε ότι υπάρχουν και ότι αυτό «θα το μάθετε αργότερα όταν κλείσει η διαπραγμάτευση».
Ερωτηθείς επίσης για το ενδεχόμενο φοροελαφρύνσεων ο κ. Χαρδούβελης δεν απάντησε.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΕΕ και Big Tech: Τα πρόστιμα και οι πολιτικές τους προεκτάσεις
- Πώς σώθηκαν από τις φλόγες τα άλογα του Μπισκαρός στη Γαλλία χωρίς να υπάρξει έστω τραυματισμός
- Ο Γκρεγκ Αράκι για την απομάκρυνση της Gen Z από το σεξ – «Πάρτε ρίσκα, βγείτε κακά ραντεβού»
- Zakynthos Port Set for First Major Works Since 1999
- Γιγάντιος λαγοκέφαλος εμφανίστηκε σε πολυσύχναστη παραλία στην Κρήτη – Ξεπερνούσε τα 50 εκατοστά
- Η ΑΕΚ έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τη Βόλφσμπουργκ για τον Μάγερ

