Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Ασταθής ο Ολυμπιακός» είπε ο προπονητής της Μάλμε

«Ασταθής ο Ολυμπιακός» είπε ο προπονητής της Μάλμε

Ασταθή χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό ο προπονητής της Μάλμε, 'Αγκε Χαρέιντε, ο οποίος τόνισε ότι η Red Bull Σάλτσμπουργκ, που η ομάδα του απέκλεισε στα play off, είναι καλύτερη από τους Ερυθρόλευκους! Επίσης, τόνισε ότι ο Ολυμπιακός έπαιξε μαζεμένος απέναντι στην Ατλέτικο και προσέθεσε ότι εκτός έδρας οι ελληνικές ομάδες δεν είναι δυνατές...

Ασταθή χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό ο προπονητής της Μάλμε, ‘Αγκε Χαρέιντε, ο οποίος τόνισε ότι η Red Bull Σάλτσμπουργκ, που η ομάδα του απέκλεισε στα play off, είναι καλύτερη από τους Ερυθρόλευκους! Επίσης, τόνισε ότι ο Ολυμπιακός έπαιξε μαζεμένος απέναντι στην Ατλέτικο και προσέθεσε ότι εκτός έδρας οι ελληνικές ομάδες δεν είναι δυνατές…

Αναλυτικά:

«Ο Ολυμπιακός είναι περίπου σαν τη Μάλμε. Έπαιξε καλά απέναντι στην Ατλέτικο και εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες του. Δεν έχει την ίδια ποιότητα με τη Γιουβέντους όμως», ειπε αρχικά o Noρβηγός τεχνικός και συνέχισε:

«Η Σάλτσμπουργκ είναι καλύτερη σαν ομάδα από τον Ολυμπιακό, έχει μεγαλύτερη συνοχή, ενώ ο Ολυμπιακός είναι λίγο ασταθής στο παιχνίδι του. Θεωρώ καλύτερη ομάδα τη Σάλτσμπουργκ. Όταν ο Ολυμπιακός έπαιξε με την Ατλέτικο ήταν πολύ μαζεμένος πίσω και η Ατλέτικο χάρισε ένα γκολ. Θα δούμε όταν παίξουμε και με τον Ολυμπιακό ποια είναι η καλύτερη ομάδα».

«Οι ελληνικές ομάδες είναι συνηθισμένες σε αυτό το κοινό, αλλά όταν είναι εκτός έδρας αυτό τους βγαίνει σε αρνητικό. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ δυνατός στον Πειραιά, αλλά αυτό δεν ισχύει εκτός έδρας. Αυτό δεν ισχύει μόνο για τον Ολυμπιακό και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι αντίπαλοί μας έχουν δύο παίκτες από την Ελλάδα».

Για το αν η ήττα του Ολυμπιακού από τον Ατρόμητο σημαίνει κάτι εν όψει του αγώνα της Τετάρτης
: «Δεν έχει καμία σημασία αυτό».

Για το ρόλο που θα παίξει η διαφορά εμπειρίας των δύο ομάδων στη διοργάνωση: «Φυσικά παίζει ρόλο, αλλά μην ξεχνάμε πως και η έδρα παίζει ρόλο και ο Ολυμπιακός δεν είναι τόσο δυνατός εκτός έδρας».

Για τα αγωνιστικά προβλήματα της Μάλμε: «Ο Χάλστι έκανε προπόνηση και θα είναι έτοιμος, όπως και ο Ρικαρντίνιο. Για τον Μολίνς δεν ξέρουμε ακόμη».

Για το αν θα παρατάξει το ίδιο σύστημα που επιλέγει στο σουηδικό πρωτάθλημα:
«Έχουμε δοκιμάσει διάφορα συστήματα τον τελευταίο καιρό και οι παίκτες που χρησιμοποιούνται δεν είναι ίδιοι πάντα. Έχουμε μια ευελιξία σε αυτό. Στους παίκτες δεν αρέσει συχνά να αλλάζουν θέσεις, αλλά η ομάδα είναι πάνω από όλα και πρέπει να εξετάζουμε τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία του αντιπάλου για να προσαρμοζόμαστε ανάλογα».

Τους παίκτες της Μάλμε εκπροσώπησε ο Μάρκους Ρόζενμπεργκ: «Αντιμετωπίζουμε όλα τα ματς με τον ίδιο τρόπο. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και απέναντι στον Ολυμπιακό».

Για τη συμβολή του προπονητή του στην πορεία της ομάδας:
«Δεν ήμουν από την αρχή που ανέλαβε την ομάδα, αλλά έχει δώσει ηρεμία στην ομάδα, υπάρχει καλό κλίμα και παρότι έχουμε δοκιμάσει πολλά σχήματα, έχουμε αντεπεξέλθει απέναντι σε όλες τις ομάδες».

Για τον Ρόζενμπεργκ μίλησε και ο προπονητής του: «Από τα πρώτα δέκα λεπτά κατάλαβα τι παίκτης είναι κι έδωσα αμέσως τη συγκατάθεσή μου για να αποκτηθεί. Έχει ποιότητα, εμπειρία και μεταδίδει τη θετική του ενέργεια σε όλη την ομάδα».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος: Κρίσιμη «μάχη» στον Πειραιά, με «φόντο» το Final-4!

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την πανίσχυρη και αήττητη Φερεντσβάρος, την οποία υποδέχεται στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο, για την κρίσιμη 4η αγωνιστική των προημιτελικών ομίλων του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024