Κλειστό για 12 ώρες τμήμα της Εγνατίας Οδού λόγω φωτιάς σε φορτηγό
Άνοιξε στις 4 το απόγευμα η Εγνατία Οδός, στο τμήμα της από Αλεξανδρούπολη προς Κομοτηνή που παρέμεινε κλειστή για λόγους ασφαλείας, για περίπου δώδεκα ώρες. Αιτία στάθηκε η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε φορτίο μεγάλου φορτηγού με βουλγάρικες πινακίδες που μετέφερε ξύλα και κάρβουνα.
Άνοιξε στις 4 το απόγευμα η Εγνατία Οδός, στο τμήμα της από Αλεξανδρούπολη προς Κομοτηνή που παρέμεινε κλειστή για λόγους ασφαλείας, για περίπου δώδεκα ώρες.
Αιτία στάθηκε η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε φορτίο μεγάλου φορτηγού με βουλγάρικες πινακίδες που μετέφερε ξύλα και κάρβουνα.
Στην επιχείρηση κατάσβεσης της φωτιάς συμμετείχε δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με τέσσερα οχήματα και εννέα άνδρες.
Για προληπτικούς λόγους η Εγνατία Οδός έκλεισε λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα. Ο δρόμος δόθηκε στην κυκλοφορία στις 4 το απόγευμα.
Η κίνηση των οχημάτων όσο ήταν κλειστή η Εγνατία οδός γινόταν από παρακαμπτήριους δρόμους.
Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνά το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- ΠΑΣΟΚ: Κρίσιμο Πολιτικό Συμβούλιο – Μηνύματα Ανδρουλάκη στο εσωτερικό και ανακοίνωση «κυβερνητικής ομάδας»
- Συνταγή: Αραβική με κοτόπουλο και σως γιαουρτιού
- Ανοιχτή πληγή για το Μαξίμου οι υποκλοπές – Μπαίνουν στην εξίσωση για πρόωρες εκλογές
- Μαρούσι: Άγνωστοι πυρπόλησαν αυτοκίνητα της Περιφέρειας
- Ανεβαίνει η θερμοκρασία, συννεφιά και βροχές στα ορεινά
- Πανελλαδικές 2026: Σε Λατινικά, Χημεία και Πληροφορική εξετάζονται οι υποψήφιοι των ΓΕΛ



