Ο Γκέκας πρώτος σκόρερ στην Τουρκία με γκολ στη Φενέρμπαχτσε
Ο προσδιορισμός «γεννημένος σκόρερ» ωχριά πλέον για να περιγράψει τα κατορθώματα του Φάνη Γκέκα στην Τουρκία. Ο Λαρισαίος στράικερ στα 34 του παραμένει σε ανοιχτή γραμμή με τα αντίπαλα δίχτυα, αλλά αυτό που κάνει στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές της Σούπερ Λιγκ δεν έχει προηγούμενο. Σήμερα πέτυχε και τα δύο γκολ (23', 48') της Ακχισάρ στην εκπληκτική νίκη με 2-0 επί της Φενέρμπαχτσε, έφτασε τα έξι, είναι πρώτος σκόρερ του τουρκικού πρωταθλήματος.
Ο προσδιορισμός «γεννημένος σκόρερ» ωχριά πλέον για να περιγράψει τα κατορθώματα του Φάνη Γκέκα στην Τουρκία. Ο Λαρισαίος στράικερ στα 34 του παραμένει σε ανοιχτή γραμμή με τα αντίπαλα δίχτυα, αλλά αυτό που κάνει στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές της Σούπερ Λιγκ δεν έχει προηγούμενο.
Σήμερα πέτυχε και τα δύο γκολ (23′, 48′) της Ακχισάρ στην εκπληκτική νίκη με 2-0 επί της Φενέρμπαχτσε, έφτασε τα έξι, είναι πρώτος σκόρερ του τουρκικού πρωταθλήματος και έχει οδηγήσει την ομάδα του στην κορυφή!
Σε τέσσερα ματς η Ακχισάρ που ανέβηκε στη μεγάλη κατηγορία για πρώτη φορά το 2011, έχει 10 βαθμους, έναντι 8 της Μπεσίκτας, ενώ έμεινε στους επτά η Φενέρμπαχτσε.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- «Μια νύχτα μόνο»: Η απόλυτη ανατροπή στη ζωή της Αρετής, μετά το τεστ εγκυμοσύνης
- ΣΥΡΙΖΑ: Σιγή από την κυβέρνηση για τις απευθείας αναθέσεις στους καταδικασμένους για τις υποκλοπές
- Ηράκλειο: Τραυματίστηκε τουρίστρια – Σκόνταψε σε σπασμένες πλάκες
- Πυρά και Βορίδη κατά του Σκέρτσου: Καλό είναι να μην κάνει κριτική αφ’ υψηλού
- Ασλανίδης: Αν ο Καραμανλής δεν λεγόταν έτσι δεν θα δούλευε ούτε σε στάβλο, όχι να έχει το υπουργείο Μεταφορών
- Οι 15 παραβάσεις που μπορούν να σας κάνουν να χάσετε το δίπλωμά σας και να δώσετε ξανά εξετάσεις
