Ο Γκέκας πρώτος σκόρερ στην Τουρκία με γκολ στη Φενέρμπαχτσε
Ο προσδιορισμός «γεννημένος σκόρερ» ωχριά πλέον για να περιγράψει τα κατορθώματα του Φάνη Γκέκα στην Τουρκία. Ο Λαρισαίος στράικερ στα 34 του παραμένει σε ανοιχτή γραμμή με τα αντίπαλα δίχτυα, αλλά αυτό που κάνει στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές της Σούπερ Λιγκ δεν έχει προηγούμενο. Σήμερα πέτυχε και τα δύο γκολ (23', 48') της Ακχισάρ στην εκπληκτική νίκη με 2-0 επί της Φενέρμπαχτσε, έφτασε τα έξι, είναι πρώτος σκόρερ του τουρκικού πρωταθλήματος.
Ο προσδιορισμός «γεννημένος σκόρερ» ωχριά πλέον για να περιγράψει τα κατορθώματα του Φάνη Γκέκα στην Τουρκία. Ο Λαρισαίος στράικερ στα 34 του παραμένει σε ανοιχτή γραμμή με τα αντίπαλα δίχτυα, αλλά αυτό που κάνει στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές της Σούπερ Λιγκ δεν έχει προηγούμενο.
Σήμερα πέτυχε και τα δύο γκολ (23′, 48′) της Ακχισάρ στην εκπληκτική νίκη με 2-0 επί της Φενέρμπαχτσε, έφτασε τα έξι, είναι πρώτος σκόρερ του τουρκικού πρωταθλήματος και έχει οδηγήσει την ομάδα του στην κορυφή!
Σε τέσσερα ματς η Ακχισάρ που ανέβηκε στη μεγάλη κατηγορία για πρώτη φορά το 2011, έχει 10 βαθμους, έναντι 8 της Μπεσίκτας, ενώ έμεινε στους επτά η Φενέρμπαχτσε.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- «Πρόταση 60 εκατ. της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Παρί για τον Ζαΐρ-Εμερί»
- Αποκατάσταση Δημοκρατίας: «Μακάρι αυτή η αλλαγή να μην είναι μόνον αλλαγή προσώπων, αλλά και αλλαγή ουσίας»
- Καιρός: Νέο έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ – Πού θα χτυπήσουν ισχυρές καταιγίδες τις επόμενες ώρες
- Αυτό το ποσό θα πάρει ο Μόντριτς για τον έναν χρόνο στη Μίλαν
- Γερμανία: Σε ανασχηματισμό προχώρησε ο καγκελάριος Μερτς – «Έπονται περαιτέρω αλλαγές»
- Καρυστιανού: Αστεία τα περί ρωσικής επιρροής – Όποτε γίνουν εκλογές είμαστε πανέτοιμοι


