Τραγωδία σε καταυλισμό Ρομά στο Βελιγράδι
Τρία παιδιά έχασαν τη ζωή τους από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε καταυλισμό Ρομά στο δήμο Νέου Βελιγραδίου της σερβικής πρωτεύουσας.
Τρία παιδιά έχασαν τη ζωή τους από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε καταυλισμό Ρομά στο δήμο Νέου Βελιγραδίου της σερβικής πρωτεύουσας.
Η φωτιά ξέσπασε μετά τα μεσάνυχτα σε μια παράγκα από χαρτόνια και ξύλινες σανίδες, στη συνοικία Δρ. Ίβαν Ρίμπαρ, όπου ζούσαν τα παιδιά.
Στην περιοχή έσπευσαν οκτώ πυροσβέστες με δύο οχήματα, αλλά ήδη το πρόχειρο οίκημα είχε καεί ολοσχερώς, σύμφωνα με τον επικεφαλής της διεύθυνσης εκτάκτων καταστάσεων Ράντε Μιλόσεβιτς.
Τρία παιδιά ηλικίας τριών, πέντε και εννέα ετών είναι νεκρά, δήλωσε η εκπρόσωπος του κέντρου άμεσης βοήθειας Νάντα Ματσούρα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- O Τζόουνς έχει γενέθλιά και ο Ολυμπιακός του έκανε τούρτα-έκπληξη (pic, vid)
- Τουρκία: Πυροβόλησε τη νύφη της δύο φορές στο κεφάλι έπειτα από καυγά – «Την σκότωσα, καθάρισα την τιμή μου»
- Αίγιο: Μπήκε σε αποθήκη και έκανε ριφιφί σε κατάστημα με λεία 23.000 ευρώ
- Greek PM Mitsotakis Announces Cap on Consumer Loan Repayments
- Σε τροχιά οι πρώτοι ελληνικοί θερμικοί δορυφόροι – Στόχος η πρόληψη και ανίχνευση πυρκαγιών
- Η τραγική απώλεια της Άννα Νικόλ Σμιθ, η 19χρονη κόρη και ο υποστηρικτικός πατέρας
