Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έτοιμος να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση ο Γκαλινάρι

Έτοιμος να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση ο Γκαλινάρι

Πέρασαν 17 ολόκληροι μήνες από εκείνο το καταραμένο, για εκείνον, αλλά και για τους οπαδούς των Νάγκετς παιχνίδι, όπου ο Ντανίλο Γκαλινάρι υπέστη ρήξη χιαστών και από τότε δεν έχει αγωνιστεί ξανά. Όλα δείχνουν πως αυτά ανήκουν πια στο παρελθόν και ότι ο ιταλός φόργουορντ είναι έτοιμος να πατήσει και πάλι το παρκέ.

Πέρασαν 17 ολόκληροι μήνες από εκείνο το καταραμένο, για εκείνον, αλλά και για τους οπαδούς των Νάγκετς παιχνίδι, όπου ο Ντανίλο Γκαλινάρι υπέστη ρήξη χιαστών και από τότε δεν έχει αγωνιστεί ξανά.

Όλα δείχνουν πως αυτά ανήκουν, πια, στο παρελθόν και ότι ο ιταλός φόργουορντ είναι έτοιμος να πατήσει και πάλι στο παρκέ.

Συγκεκριμένα ρεπορτάζ από την άλλη άκρη του Ατλαντικού αναφέρουν πως ο Γκαλινάρι είναι έτοιμος για το πρώτο παιχνίδι της προετοιμασίας στις 6 Οκτωβρίου, απέναντι στους Λος Άντζελες Λέικερς.

Πριν το τραυματισμό του ο Γκαλινάρι είχε 16.2 πόντους μέσο όρο ανά αγώνα και 37,3% ποσοστό στα τρίποντα. Ενώ όσον αφορά την ομάδα του, είχε ρεκόρ 52-24 και ήταν τρίτη στη Δύση.

Μάλιστα το γεγονός αυτό επιβεβαίωσε ο δημοσιογράφος του NBA, Τζεφ Καλπάν, με ανάρτηση του στο twitter, η οποία έγραφε: «Ο Ντανίλο Γκαλινάρι λέει πως το γόνατο του είναι μια χαρά, »πνευματικά» είναι έτοιμος να επιστρέψει και το σχέδιο του είναι να το κάνει στο πρώτο παιχνίδι προετοιμασίας των Νάγκετς στις 6 Οκτωβρίου».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Σε κίνδυνο οι ισπανικοί σύλλογοι και η Φούρια Ρόχα λόγω της κυβερνητικής κηδεμονίας στην ομοσπονδία

Στελέχη της UEFA θεωρούν πως η κυβερνητική κηδεμονία στην ισπανική ομοσπονδία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τη στιγμή που δεν υπήρξε η ίδια ανοχή και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024