Ρόδος: Ένας νεκρός από πυρκαγιά σε αποθήκη σούπερ μάρκετ
Η απανθρακωμένη σορός ενός άνδρα αγνώστων στοιχείων βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε σε αποθήκη σούπερ μάρκετ στην περιοχή Αφάντου στη Ρόδο. Η σορός εντοπίστηκε σε πατάρι, ενώ οι υπάλληλοι που εργάζονταν τη στιγμή εκείνη πρόλαβαν και εγκατέλειψαν έγκαιρα την αποθήκη.
Η απανθρακωμένη σορός ενός άνδρα περίπου 35 ετών, αγνώστων λοιπών στοιχείων, βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε σε αποθήκη σούπερ μάρκετ στην περιοχή Αφάντου στη Ρόδο.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η σορός εντοπίστηκε σε πατάρι, ενώ οι υπάλληλοι που εργάζονταν τη στιγμή εκείνη πρόλαβαν και εγκατέλειψαν έγκαιρα την αποθήκη που είχε τυλιχτεί στις φλόγες.
Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε το απόγευμα από άγνωστη αιτία, εν ώρα λειτουργίας του καταστήματος και ύστερα από συντονισμένες προσπάθειες των πυροσβεστικών δυνάμεων δεν επεκτάθηκε στο κυρίως κτίριο.
Έρευνα για τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς και τις αιτίες θανάτου διενεργεί το ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου, ενώ ενημερώθηκε η Εισαγγελέας και ο ιατροδικαστής.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μιλένα Αποστολάκη: «Η «δεύτερη ευκαιρία» δεν μπορεί να είναι κενό γράμμα
- Θανάσης Τσαλταμπάσης: Πέθανε ο πατέρας του – Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός του
- Οσμή αερίου στα νότια προάστια: «Δεν νομίζω ότι έχει σχέση με επερχόμενο σεισμό» – Τι λέει ο Γεράσιμος Παπαδόπουλος
- Η ΠΑΕ Ολυμπιακός παρουσίασε τα εισιτήρια διαρκείας για τη σεζόν 2026-27
- Ρούμπιο: Πρότεινε «νέα σχέση» του λαού της Κούβας με τις ΗΠΑ – Επίθεση στην κυβέρνηση της νησιωτικής χώρας
- Ρόδος: Θρήνος στην κηδεία μητέρας και κόρης που έχασαν τη ζωή τους στο φρικτό δυστύχημα