Διακοπή λειτουργίας του Taxis την Κυριακή λόγω έργων συντήρησης
Δεν θα λειτουργεί την Κυριακή το Taxis λόγω «προγραμματισμένων εργασιών προληπτικής συντήρησης», σύμφωνα με τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων. Οι φορολογούμενοι θα πρέπει να εφοδιαστούν εγκαίρως με το ειδοποιητήριο πληρωμής του ΕΝΦΙΑ, καθώς η προθεσμία για την καταβολή της 1ης δόσης από το σύνολο των 6,2 εκατομμυρίων υπόχρεων λήγει στις 30/09.
Δεν θα λειτουργεί την Κυριακή το Taxis λόγω «προγραμματισμένων εργασιών προληπτικής συντήρησης», σύμφωνα με τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Taxis, «οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών δεν θα είναι διαθέσιμες από την Κυριακή (28-9-2014) στις 12:00 μμ έως τη Δευτέρα (29-9-2014) στις 7:00 πμ».
Οι φορολογούμενοι θα πρέπει να εφοδιαστούν εγκαίρως με το ειδοποιητήριο πληρωμής του ΕΝΦΙΑ, καθώς η προθεσμία για την καταβολή της 1ης δόσης από το σύνολο των 6,2 εκατομμυρίων υπόχρεων λήγει στις 30/09.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ανεξαρτητοποιήθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ ο βουλευτής Μίλτος Ζαμπάρας
- Ιράν: Έκτη συνεχόμενη νύχτα βομβαρδισμών των ΗΠΑ – Στοχοποίησαν πολιτικές υποδομές
- Δάσκαλος κατά μαθητή: Τι λένε Ντε Λα Φουέντε και Σκαλόνι για την σχέση τους (pic)
- Τι πρέπει να ξέρουμε για τον ιό του Δυτικού Νείλου – Οι ηλικιακές ομάδες που πρέπει να προσέχουν
- Μάθετε μια νέα γλώσσα, επιβραδύνει τη γήρανση του εγκεφάλου – Τι δείχνει νέα έρευνα
- Οι «Βρικόλακες» του Χένρικ Ίψεν επιστρέφουν για 3η χρόνια στο θέατρο Radar



