Τέλος στη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση στο Γυμνάσιο
Οι μαθητές του Γυμνασίου δεν χρειάζονται πλέον σεξουαλική διαπαιδαγώγηση φαίνεται να εκτιμούν οι υπεύθυνοι του υπουργείου Παιδείας. Σύμφωνα με οδηγία, αφαιρείται από την ύλη της Βιολογίας της Α' Γυμνασίου το κεφάλαιο για την αναπαραγωγή του ανθρώπου, που αποτελεί και τη μοναδική ευκαιρία που έχουν οι μαθητές του Γυμνασίου να γνωρίσουν το αναπαραγωγικό σύστημα.
Οι μαθητές του Γυμνασίου δεν χρειάζονται πλέον σεξουαλική διαπαιδαγώγηση φαίνεται να εκτιμούν οι υπεύθυνοι του υπουργείου Παιδείας.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Τα Νέα, οδηγία που βασίζεται στην εισήγηση του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής αφαιρεί από τη διδακτέα ύλη της Βιολογίας της Α’ Γυμνασίου το κεφάλαιο για την αναπαραγωγή του ανθρώπου.
Όπως τονίζουν σε ανακοίνωση διαμαρτυρίας οι βιοεπιστήμονες «προφανώς με την απόφαση αυτή αφαιρείται και η μοναδική ευκαιρία που έχουν οι μαθητές του Γυμνασίου να γνωρίσουν το αναπαραγωγικό σύστημα».
Οι Πανελλήνια Ένωση Βιοεπιστημόνων εκφράζει την ελπίδα να πρόκειται για παράβλεψη, που θα διορθωθεί.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μισθοί: Η σύγκλιση της Ελλάδας με την Ευρώπη περνά από την παραγωγικότητα
- Φοιτητική στέγη: Πώς διαμορφώνονται οι τιμές των ενοικίων – Η εικόνα από Πάτρα, Ιωάννινα και Λάρισα
- Μετρό: Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις – Πότε θα αναχωρούν οι τελευταίοι συρμοί
- Όπου φύγει φύγει οι αδειούχοι του Ιουλίου – Πάνω από 50.000 ταξιδιώτες αναχώρησαν από τα λιμάνια της Αττικής
- Μεγάλα προβλήματα από την κακοκαιρία – Κομμένα δέντρα, πλημμυρισμένοι δρόμοι, χιλιάδες κεραυνοί
- Ο ΠΑΟΚ ρώτησε για τον Γουίλι Ερνανγκόμεθ – Τι ισχύει με τον αδερφό του Χουάντσο

