Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Προτάσεις για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις από την Task Force

Προτάσεις για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις από την Task Force

Βελτιώσεις στο πλαίσιο λειτουργίας των μικρομεσαίων επιχειρήσεων θα προτείνει σήμερα, Τρίτη, σε ειδική εκδήλωση, η Task Force. Οι σχετικές προτάσεις θα περιλαμβάνονται σε κείμενο πολιτικής της Ομάδας Δράσης με τίτλο «Ανάπτυξη για τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις στην Ελλάδα». Το κείμενο αυτό έχει συνταχθεί με τη βοήθεια εξωτερικών εμπειρογνωμόνων και την κοινή συνδρομή των κοινωνικών εταίρων που εκπροσωπούν τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις στην Ελλάδα.

Βελτιώσεις στο πλαίσιο λειτουργίας των μικρομεσαίων επιχειρήσεων θα προτείνει σήμερα Τρίτη σε ειδική εκδήλωση η Ομάδα Δράσης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Ελλάδα (Task Force).

Οι σχετικές προτάσεις θα περιλαμβάνονται σε κείμενο πολιτικής της Ομάδας Δράσης με τίτλο «Ανάπτυξη για τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις στην Ελλάδα» .

Το κείμενο αυτό έχει συνταχθεί με τη βοήθεια εξωτερικών εμπειρογνωμόνων και την κοινή συνδρομή των κοινωνικών εταίρων που εκπροσωπούν τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις στην Ελλάδα (ΚΕΕΕ, ΓΣΕΒΕΕ, ΕΣΕΕ, ΣΕΤΕ).

Σύμφωνα με πληροφορίες η έκθεση της Task Force εξετάζει το συνολικό ρυθμιστικό και διοικητικό περιβάλλον που σχετίζεται με τη λειτουργία των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Στο πλαίσιο αυτό εμπεριέχει οριζόντιες προτάσεις για την πρόσβαση σε χρηματοδότηση, τη φορολογία, τον ανταγωνισμό, τη μείωση της γραφειοκρατίας, την καινοτομία, την εκπαίδευση, κ,.α…

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024