Ν.Μπίστης: Ύστατη ευκαιρία για τη Δημοκρατική Παράταξη
«Μια ύστατη ευκαιρία να συγκροτήσουμε χωρίς ηγεμονισμούς και μικρομεγαλισμούς τη Δημοκρατική Παράταξη» βλέπει ο Νίκος Μπίστης. Δημοκρατική Παράταξη χωρίς το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να συγκροτηθεί, αλλά ούτε μόνο με το ΠΑΣΟΚ σημειώνει και απευθύνει προσκλητήριο εν όψει συνεδρίου.
«Μια ύστατη ευκαιρία να συγκροτήσουμε χωρίς ηγεμονισμούς και μικρομεγαλισμούς τη Δημοκρατική Παράταξη» βλέπει ο Νίκος Μπίστης. Δημοκρατική Παράταξη χωρίς το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να συγκροτηθεί, αλλά ούτε μόνο με το ΠΑΣΟΚ σημειώνει και απευθύνει προσκλητήριο εν όψει συνεδρίου.
Σε άρθρο του που δημοσιεύεται στην εφημερίδα Έθνος τη Δευτέρα το στέλεχος της κίνησης των «58», μεταξύ άλλων, επισημαίνει:
«Τώρα, λοιπόν, έχουμε μια ύστατη ευκαιρία να συγκροτήσουμε χωρίς ηγεμονισμούς και μικρομεγαλισμούς τη Δημοκρατική Παράταξη. Η Παράταξη χωρίς το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να συγκροτηθεί, μόνο με το ΠΑΣΟΚ επίσης δεν μπορεί να συγκροτηθεί. Οι όροι και οι προϋποθέσεις για ένα γνήσιο, δημοκρατικό Ιδρυτικό Συνέδριο έχουν τεθεί με σαφήνεια και με λεπτομέρειες. Ουδείς μπορεί να ισχυριστεί για να αποφύγει τις ευθύνες που του αναλογούν ότι πρόκειται για ένα Συνέδριο “του ΠΑΣΟΚ και του Βενιζέλου”. Οποιος δεν θέλει να έρθει, πρέπει, κατα συνέπεια, να βρει καλύτερο πρόσχημα.
»Και όσοι μέσα στο ΠΑΣΟΚ πίστεψαν ότι με τις συνεχείς επιθέσεις τους στην Ελιά θα οδηγούσαν τα πράγματα σε ένα ΠΑΣΟΚ στα μέτρα τους και στις επιδιώξεις τους, καλό είναι να συμφιλιωθούν με τη νέα πραγματικότητα. Οπως λέει και το κείμενο των στελεχών της Ελιάς που δηλώνουν παρόντες και παρούσες στην πορεία προς το Συνέδριο, “όλοι χρειάζονται, κανείς δεν περισσεύει. Ολοι μαζί μπορούμε”. Τι δεν χρειαζόμαστε: αναβλητικότητα, εγωισμούς και προσωπικές στρατηγικές. Ο κόσμος της παράταξης -που αντέχει ακόμα- μας δίνει μια τελευταία ευκαιρία».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Φωτιά στη Δραπετσώνα: Παραδόθηκε στις φλόγες διαμέρισμα – Επεκτείνεται η πυρκαγιά στην πολυκατοικία
- Μέθοδος RIR: Όλα όσα αξίζει να ξέρεις
- Καιρός: Σε ποιες περιοχές θα χρειαστεί ομπρέλα – Συνεχίζονται οι ανοιξιάτικες βροχές
- «Billy & Me»: Έρχεται ταινία για τη ζωή του Μπίλι Τζόελ, με σκηνοθέτη τον Τζον Ότμαν
- Η υπερανάλυση μπορεί να μας διαλύσει τη ζωή;
- Πλαφόν στα… Α βάζει το Χάρβαρντ, για να αντιμετωπίσει τον «πληθωρισμό» των αρίστων

