«Μπλόκο» στη μετακίνηση των οπαδών του ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο
«Μπλόκο» στην μετακίνηση των οπαδών του ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο, για τον αγώνα του «δικέφαλου» με τον Παναιτωλικό, έβαλε ο υφυπουργός πολιτισμού και αθλητισμού Γιάννης Ανδριανός, όπως γνωστοποίησε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με ανακοίνωση που εξέδωσε.
«Μπλόκο» στην μετακίνηση των οπαδών του ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο, για τον αγώνα του «δικέφαλου» με τον Παναιτωλικό, έβαλε ο υφυπουργός πολιτισμού και αθλητισμού Γιάννης Ανδριανός, όπως γνωστοποίησε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με ανακοίνωση που εξέδωσε.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Ο υφυπουργός πολιτισμού και αθλητισμού Γιάννης Ανδριανός με απόφαση που κοινοποιήθηκε μεταξύ άλλων στη Super League και τον ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την «απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης οπαδών του ΠΑΟΚ στο γήπεδο του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο».
Το σχετικό έγγραφο για την αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής μεταξύ Παναιτωλικού και ΠΑΟΚ (22/09, 19.30) αναφέρει ότι η απόφαση πάρθηκε «για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας» έπειτα από σχετική εισήγηση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ακαρνανίας, αλλά και τη σύμφωνη γνώμη της ΔΕΑΒ.
Ως εκ τούτου η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν θα διαθέσει εισιτήρια και παρακαλεί τους φίλους της ομάδας να μην μεταβούν στο γήπεδο του Παναιτωλικού».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ουκρανία: Ανοίγει ο δρόμος για την επανέναρξη ενταξιακών διαπραγματεύσεων με την ΕΕ
- Μυτιλήνη: Απέπλευσε το «Νήσος Ρόδος» μετά την απεμπλοκή του κάβου – Είχε τραυματιστεί καβοδέτης
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Πιο καυτό καλοκαίρι
- Τραμπ: «Ενδέχεται να υπάρξει πρόοδος» στις διαπραγματεύσεις με το Ιράν το Σαββατοκύριακο
- Γιορτή σήμερα 4 Ιουνίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 04.06.2026]






