Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οικονομική ενίσχυση 30.000 ευρώ στην Ένωση Τέως Βουλευτών

Οικονομική ενίσχυση 30.000 ευρώ στην Ένωση Τέως Βουλευτών

Οικονομική ενίσχυση ύψους 30.000 ευρώ ενέκρινε ο πρόεδρος της Βουλής, Ευάγγελος Μεϊμαράκης προς την Ένωση Τέως Βουλευτών - Ευρωβουλευτών. Είχε προηγηθεί επιστολή του προέδρου της Ένωσης προς τον κ. Μεϊμαράκη, στην οποία διατυπώνονταν το αίτημα οικονομικής ενίσχυσης από τη Βουλή.

Οικονομική ενίσχυση ύψους 30.000 ευρώ ενέκρινε ο πρόεδρος της Βουλής, Ευάγγελος Μεϊμαράκης προς την Ένωση Τέως Βουλευτών – Ευρωβουλευτών.

Σύμφωνα με την απόφασή του, η οποία αναρτήθηκε στην «Κοινοβουλευτική Διαφάνεια», η Ένωση που διατηρούν οι συνταξιούχοι βουλευτές και ευρωβουλευτές θα επιχορηγηθεί με 30.000 ευρώ «για την κάλυψη των λειτουργικών τους δαπανών».

Είχε προηγηθεί επιστολή του προέδρου της Ένωσης (από 29.8.2014) προς τον κ. Μεϊμαράκη, στην οποία διατυπώνονταν το αίτημα οικονομικής ενίσχυσης από τη Βουλή το οποίο και απεδέχθη ο κ. Μεϊμαράκης.

Αξίζει, επίσης, να σημειωθεί ότι οι τέως βουλευτές και ευρωβουλευτές έχουν στο πρόσφατο παρελθόν εγείρει θέμα διεκδίκησης αναδρομικών αυξήσεων των αποδοχών τους βάσει των αντίστοιχων αναδρομικών που έχουν διεκδικήσει οι δικαστικοί, με τους μισθούς των οποίων εναρμονίζεται και το ύψος της βουλευτικής αποζημίωσης (και αντιστοίχως της βουλευτικής σύνταξης).

Οι αντιδράσεις, ωστόσο, που είχαν προκληθεί από τις προσφυγές στην Δικαιοσύνη πολλών τέως βουλευτών και ευρωβουλευτών, είχαν «φρενάρει» την όλη διαδικασία και αρκετοί εξ αυτών είχαν παραιτηθεί των διεκδικήσεών τους ενώπιον των διοικητικών δικαστηρίων.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Βόμβα από Βόλο και Μπέο: «Ο Καρυπίδης πήρε τηλέφωνο τον Μπερτόγλιο, η δικαιοσύνη έχει πλέον τον λόγο»!

Με ανακοίνωση του ο Βόλος κατήγγειλε παρέμβαση του ιδιοκτήτη του Άρη Θόδωρου Καρυπίδη επικοινωνώντας τηλεφωνικά με τον Μπερτόγλιο και τονίζοντας πως «το περιεχόμενο της συζήτησης και η αιτία του τηλεφωνήματος προφανώς και είναι γνωστό σε όλους»!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024