Γιακουμάτος: «Μας κάνει ρεζίλι η Λαγκάρντ, να παραιτηθεί»
Βολές κατά της επικεφαλής του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ εξαπέλυσε ο υφυπουργός Ανάπτυξης Γεράσιμος Γιακουμάτος για την υπόθεση με τις απειλές. «Είναι ντροπή να λέει τέτοια πράγματα. Μας κάνει ρεζίλι διεθνώς. Να παραιτηθεί γιατί δεν μπορεί να βάζει μια ολόκληρη χώρα να ψάχνεται να δει αν είναι καμόρα» τόνισε, ενώ πρόσθεσε ότι αν ήταν στη θέση του υπουργού Δικαιοσύνης θα της έστελνε τσουκνίδες.
Βολές κατά της Κριστίν Λαγκάρντ εξαπέλυσε ο υφυπουργός Ανάπτυξης Γεράσιμος Γιακουμάτος για την υπόθεση με τις απειλές που κατήγγειλε η επικεφαλής του ΔΝΤ ότι δέχθηκε όταν αναφέρθηκε στη φοροδιαφυγή στην Ελλάδα.
Με αφορμή πληροφορίες που θέλουν τις καταγγελίες της Κριστίν Λαγκάρντ να στηρίζονται σε υβριστικά και απειλητικά σχόλια που δέχθηκε μέσω κοινωνικών δικτύων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομίου, ο Γεράσιμος Γιακουμάτος δήλωσε στο Mega το πρωί της Πέμπτης:
«Είναι ντροπή να λέει τέτοια πράγματα διεθνώς και να κάνει ρεζίλι μια χώρα. […] Να παραιτηθεί γιατί δεν μπορεί να βάζει μια ολόκληρη χώρα να ψάχνεται να δει αν είναι καμόρα».
Παράλληλα, σημείωσε ότι «καλά έκανε ο κύριος Αθανασίου και τής έστειλε επιστολή να δώσει στοιχεία. Εγώ πάντως άλλο θα της έστελνα. Θα της έστελνα ένα πακέτο τσουκνίδες».
Ο υφυπουργός Ανάπτυξης αναφέρθηκε και στον Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας: «Στο ίδιο τσουκάλι με τη Λαγκάρντ βράζει κι ο κ Τσίπρας, να πει και αυτός ποιος τον απείλησε».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πίτερς: «Είναι κάτι σπουδαίο αν κερδίσεις – Όλες οι ομάδες έχουμε τις ίδιες πιθανότητες» (vid)
- Νέα πρόστιμα σε εταιρείες τροφίμων για αθέμιτη κερδοφορία – Τα ποσά που καταλογίστηκαν
- Ρόδο: Νέες μαρτυρίες που «καίνε» για το θανατηφόρο τροχαίο – Οργή συγγενών για την αποφυλάκιση του οδηγού
- Κατοικίες με φθηνά ενοίκια – Οι «τυχεροί» [πίνακας]
- Ντόντα Χολ: «Δουλέψαμε σκληρά όλη τη σεζόν για να έχουμε αυτή την ευκαιρία» (vid)
- Ο Πόρος Έβρου εκπροσώπησε την Ελλάδα στην ευρωπαϊκή συνάντηση για τα Χωριά Πελαργών

