Ατομικό για Μανιάτη που δύσκολα προλαβαίνει, την Τρίτη η 18αδα
Ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον αγώνα με την Ατλέτικο Μαδρίτης στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League. Τα άσχημα νέα για τον Μίτσελ είναι πως ο Γιάννης Μανιάτης ακολούθησε και πάλι ατομικό πρόγραμμα κάτι που σημαίνει πως οι πιθανότητές του να προλάβει τον αγώνα λιγοστεύουν αισθητά. Ενώ όσον αφορά την 18αδα, ο Μίτσελ ανακοίνωσε πως θα την γνωστοποιήσει το πρωί της Τρίτης, αφού όπως είπε όλοι είναι μέσα στο «παιχνίδι».
Ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον αγώνα με την Ατλέτικο Μαδρίτης στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League.
Τα άσχημα νέα για τον Μίτσελ είναι πως ο Γιάννης Μανιάτης ακολούθησε και πάλι ατομικό πρόγραμμα κάτι που σημαίνει πως οι πιθανότητές του να προλάβει τον αγώνα λιγοστεύουν αισθητά.
Ενώ όσον αφορά την 18αδα, ο Μίτσελ ανακοίνωσε πως θα την γνωστοποιήσει το πρωί της Τρίτης, αφού όπως είπε όλοι είναι μέσα στο «παιχνίδι».
Τέλος στο κομμάτι της προπόνησης ο Μίτσελ δούλεψε με τους παίκτες στην επιθετική αλλά και την αμυντική λειτουργία, ενώ στη συνέχεια έπαιξαν δίτερμα στα 3/4 του γηπέδου, και ολοκλήρωσαν την προπόνηση με στημένες φάσεις.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Όλα όσα αξίζει να ξέρεις για το δυναμικό stretching
- Με θες ή «τρίχες»; Έρωτας, φλερτ και τούφες στην Ιρλανδία του 18ου και 19ου αιώνα
- Γιατί υπάρχει τόση οργή και μίσος πίσω από την οθόνη;
- Κίνα: Πώς έπεσε θύμα της κουλτούρας απομιμήσεων που η ίδια ενθάρρυνε
- Ο Μπρούκλιν ρίχνει άκυρο στον Κρουζ με Νίκολα, σκυλάκια και selfies – Οι Μπέκαμ δεν είναι έτοιμοι να θάψουν το «τσεκούρι του πολέμου»
- Νέοι γιατροί: Αντί για λευκή μπλούζα, βάζουν το «χακί»



