Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
WIND: Επενδύει 20 εκατ. ευρώ για αλλαγές στα εμπορικά καταστήματα

WIND: Επενδύει 20 εκατ. ευρώ για αλλαγές στα εμπορικά καταστήματα

Σε επένδυση ύψους 20 εκατ. ευρώ, για την αλλαγή των εμπορικών της καταστημάτων έως το τέλος του 2015, προχωρεί η WIND. Οι αλλαγές ξεκίνησαν από το κεντρικό κατάστημα της Κηφισίας στο Μαρούσι.
«Δημιουργήσαμε ένα τελείως νέο μοντέλο καταστήματος που δεν είναι απλώς σημείο πώλησης, είναι ένας χώρος για να εξοικειωθεί ακόμη περισσότερο ο Έλληνας με τις τεχνολογίες της επικοινωνίας, ώστε να κάνει καλύτερη την καθημερινότητά του» λέει ο γενικός διευθυντής της εταιρείας.

Σε επένδυση ύψους 20 εκατ. ευρώ, για την αλλαγή των εμπορικών της καταστημάτων έως το τέλος του 2015, προχωρεί η WIND.

Ειδικότερα, όπως ανακοίνωσε σήμερα, Δευτέρα, ο γενικός εμπορικός διευθυντής της WIND Ελλάς Κώστας Τσαγκανός, ως το τέλος της επόμενης χρονιάς θα ολοκληρωθεί η αλλαγή του συνόλου των καταστημάτων που διαθέτει η εταιρεία, καθώς και τα σημεία των αποκλειστικών αντιπροσώπων.

Οι αλλαγές ξεκίνησαν από το κεντρικό κατάστημα της Κηφισίας στο Μαρούσι, όπου και έγινε παρουσίαση και μέχρι το τέλος του μήνα θα ανακαινιστούν άλλα 12 καταστήματα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και σε άλλες μεγάλες πόλεις.

Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα της εταιρείας, μέχρι το τέλος του χρόνου θα έχει ολοκληρωθεί η αλλαγή σε άλλα 40 σε όλη την Ελλάδα, ενώ το σύνολο των 305 σημείων που αποτελείται από 235 καταστήματα Wind και 70 αποκλειστικών συνεργατών θα έχει αλλάξει εμφάνιση μέχρι το τέλος του 2015.

«Η επένδυση που κάνουμε για τα νέα μας καταστήματα θα τονώσει την αγορά και παράλληλα θα δώσει στον Έλληνα καταναλωτή μία εμπειρία διεθνούς επιπέδου», τόνισε ο κ. Τσαγκανός και πρόσθεσε, «δημιουργήσαμε ένα τελείως νέο μοντέλο καταστήματος που δεν είναι απλώς σημείο πώλησης, είναι ένας χώρος για να εξοικειωθεί ακόμη περισσότερο ο Έλληνας με τις τεχνολογίες της επικοινωνίας, ώστε να κάνει καλύτερη την καθημερινότητά του».

Τέλος, ο γενικός εμπορικός διευθυντής της WIND, ως προς τις αλλαγές των καταστημάτων σημείωσε, «αλλάζουμε τελείως την εμπειρία που είχε ο πελάτης και δημιουργούμε ένα κατάστημα ψηφιακό, καινοτομικό, μοναδικό στην ελληνική αγορά, που είναι όμως ιδιαίτερα ανθρώπινο και φιλικό».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος 10-8: Φουλάρουν για το Final 4 οι Ερυθρόλευκοι

Ο Ολυμπιακός νίκησε τη Φερεντσβάρος με 10-8, την υποχρέωσε στην πρώτη φετινή της ήττα σε όλες τις διοργανώσεις και έπιασε κορυφή μαζί με τους Ούγγρους.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024