Πρόκριση για Ψαχνά, Φωστήρα και Απόλλωνα Σμύρνης
Η Ηρακλής Ψαχνών ήταν με την πλάτη στον τοίχο μετά το 1-1 στην έδρα του, ωστόσο κατάφερε να φτάσει στην πρόκριση στη β' φάση, αφού επικράτησε με 2-0 στην έδρα της Επισκοπής. Την ίδια ώρα ο Φωστήρας επικράτησε με 1-0 του Αχαρναϊκού και πέρασε σε συνδυασμό με το 0-0 του πρώτου αγώνα, ενώ το εισιτήριο σφράγισε και ο Απόλλων Σμύρνης που επικράτησε με 2-1 της Καλλιθέας (1-1 το πρώτο ματς).
Η Ηρακλής Ψαχνών ήταν με την πλάτη στον τοίχο μετά το 1-1 στην έδρα του, ωστόσο κατάφερε να φτάσει στην πρόκριση στη β’ φάση, αφού επικράτησε με 2-0 στην έδρα της Επισκοπής.
Την ίδια ώρα ο Φωστήρας επικράτησε με 1-0 του Αχαρναϊκού και πέρασε σε συνδυασμό με το 0-0 του πρώτου αγώνα, ενώ το εισιτήριο σφράγισε και ο Απόλλων Σμύρνης που επικράτησε με 2-1 της Καλλιθέας (1-1 το πρώτο ματς).
Τα αποτελέσματα και το υπόλοιπο πρόγραμμα (σε παρένθεση το σκορ του πρώτου αγώνα):
Λαμία-Ηρακλής 2-1 (0-1)
Φωκικός-ΑΕΚ 0-1 (0-4)
Ολυμπιακός Βόλου-Λάρισα 0-0 (1-0)
ΣΑΒΒΑΤΟ 13/9
16:30 Φωστήρας-Αχαρναϊκός 1-0 (0-0)
16:30 Επισκοπή-Ηρακλής Ψαχνών 0-2 (1-1)
17:00 Απόλλων Σμύρνης-Καλλιθέα 2-1 (1-1)
ΚΥΡΙΑΚΗ 14/9
16:30 Πανηλειακός-Παναχαϊκή (0-3)
16:30 Παναιγιάλειος-ΑΕ Ερμιονίδας (1-0)
16:30 ΑΟ Τραχώνων Αλίμου-Χανιά (0-4)
16:30 Εθνικός Γαζώρου-Καρδίτσα (1-1)
16:30 Τύρναβος-Πιερικός (1-0)
16:30 Αγροτικός Αστέρας-Αιγινιακός (0-0)
Υπενθυμίζεται ότι έχουν ματαιωθεί οι αναμετρήσεις Αρης-Απόλλων Καλαμαριάς και Ζάκυνθος-Δόξα Δράμας, μετά την απόφαση των Αρη και Δόξας να αποσυρθούν από το πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ και να αγωνιστούν στη Γ΄ εθνική.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ξανά στο «κόλπο» για Οτούρου ο Παναθηναϊκός: «Είναι ο Νο1 στόχος του»
- FIFA και UEFA αγνοούν συστηματικά τους Έλληνες διεθνείς διαιτητές
- Μουντιάλ 2026: Τουρκία, Σουηδία, Βοσνία και Τσεχία στην τελική φάση – Οι όμιλοι και το πρόγραμμα (vid)
- Τσιφτσής: «Ονειρό μου που πραγματοποιήθηκε η φανέλα της Εθνικής» (vid)
- Ταουσιάνης: «Συνεχίζουμε ευλαβικά, τα παιδιά μπορούν να προκριθούν στο Euro»
- Μπαρτσελονέτα – Ολυμπιακός 20-13: «Λύγισαν» στην Ισπανία οι Ερυθρόλευκοι
- Γιοβάνοβιτς: «Δείξαμε σοβαρότητα, ιδίως στην ανασταλτική λειτουργία»
- Ουγγαρία – Ελλάδα 0-0: Θετικό «μήνυμα» με κορυφαίο τον Τζολάκη (vids)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 01.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/vitaly-gariev-ngN4CTsIBjE-unsplash-315x220.jpg)





















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442