Δραπέτευσε, αλλά συνελήφθη ο 19χρονος μακελάρης σχολείου στο Οχάιο
Ανθρωποκυνηγητό εξαπέλυσε η αστυνομία στο Οχάιο για τον εντοπισμό ενός εφήβου, ο οποίος κατάφερε να δραπετεύσει από φυλακή της Πολιτείας. Ο 19χρονος Τ.Τζ.Λέιν έχει καταδικαστεί σε ισόβια επειδή πυροβόλησε και σκότωσε τρεις συμμαθητές του σε Λύκειο της περιοχής του Κλίβελαντ. Τελικά, ο νεαρός εντοπίστηκε.
Ανθρωποκυνηγητό εξαπέλυσε η αστυνομία στο Οχάιο για τον εντοπισμό ενός εφήβου, ο οποίος κατάφερε να δραπετεύσει από φυλακή της Πολιτείας. Ο 19χρονος Τ.Τζ.Λέιν έχει καταδικαστεί σε ισόβια επειδή πυροβόλησε και σκότωσε τρεις συμμαθητές του σε Λύκειο της περιοχής του Κλίβελαντ.
Τελικά, ο νεαρός εντοπίστηκε.
Ο 19χρονος κατάφερε να δραπετεύσει μαζί με τον συγκρατούμενό του Κλίφορντ Όπεραντ, 45 ετών.
Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες κατάφεραν να βγουν από μια φυλακή με 1.600 κρατουμένους δεν έγιναν γνωστές.
Η αστυνομία είχε προειδοποιήσει τους κατοίκους να μην επιτρέπουν την είσοδο αγνώστων στα σπίτια τους και τους οδηγούς να μην σταματούν για πάρουν πρόσωπα που κάνουν ωτοστόπ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters
- «Αν ο Παναθηναϊκός δεν περάσει τη Βαλένθια, θα υπάρξουν αλλαγές…»
- Ουγγαρία: Στις Βρυξέλλες την Τετάρτη ο νέος πρωθυπουργός Πέτερ Μαγιάρ
- Ο πόλεμος του MrBeast: Η απάντηση στις καταγγελίες για παρενόχληση – Ο τοκετός, ο μισογυνισμός και η απαξίωση
- Θεσσαλονίκη: Έλεγχοι της ΕΛ.ΑΣ. σε ανηλίκους στον Δήμο Πυλαίας – Χορτιάτη
- Σύρραξη με πρωταγωνιστή τον Γιόκιτς στο Τίμπεργουλβς – Νάγκετς (vid)
- Οι Ουκρανοί χτύπησαν εργοστάσιο λιπασμάτων στη ρωσική περιφέρεια Βόλογκντα


