Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Η πρόκριση στους ''16'' θα επιβεβαιώσει την πρόοδο μας» είπε ο Μίτσελ

«Η πρόκριση στους »16» θα επιβεβαιώσει την πρόοδο μας» είπε ο Μίτσελ

Με αφορμή τον επερχόμενο αγώνα του Ολυμπιακού απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης για την πρώτη αγωνιστική του Α' ομίλου του Champions League ο προπονητής των «ερυθρόλευκων», Μίτσελ, παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα της UEFA. Ο ισπανός τεχνικός μεταξύ άλλων μίλησε για την Ατλέτικο Μαδρίτης, τον Ντιέγκο Σιμεόνε, τον όμιλο που συμμετέχει ο Ολυμπιακός, αλλά και για τους στόχους της ομάδας.

Με αφορμή τον επερχόμενο αγώνα του Ολυμπιακού απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης για την πρώτη αγωνιστική του Α’ ομίλου του Champions League ο προπονητής των «ερυθρόλευκων», Μίτσελ, παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα της UEFA.

Ο ισπανός τεχνικός μεταξύ άλλων μίλησε για την Ατλέτικο Μαδρίτης, τον Ντιέγκο Σιμεόνε, τον όμιλο που συμμετέχει ο Ολυμπιακός, αλλά και για τους στόχους της ομάδας.

Για τις διαφορές του παίκτη Μίτσελ με τον προπονητή: «Νομίζω πως η ιστορία μου σαν ποδοσφαιριστής έχει περάσει στο περιθώριο. Δεν την ξεχνάω, αλλά την έχω παραμερίσει. Η ιστορία μου σαν προπονητής είναι κάτι που πρέπει να διαμορφώσω τώρα με την ίδια αίσθηση πρωτοβουλίας που είχα σαν παίκτης».

Για τον αγώνα με Ατλέτικο, τον Σιμεόνε και την δική του αντιπαλότητα μαζί της: «Πρώτα απ’ όλα είναι μία πρόκληση να μπορείς να είσαι ανταγωνιστικός σε τόσο υψηλό επίπεδο σαν προπονητής. Νομίζω πως ο Ντιέγκο Σιμεόνε αυτή τη στιγμή είναι ο καλύτερος προπονητής στην Ευρώπη. Μετέτρεψε μία ομάδα και μία ιδέα σε κάτι ανταγωνιστικό».

»Και αν έστω και για μία στιγμή μπορούσα να επιτρέψω στον εαυτό μου να σκεφτεί πως πέρσι είχαμε μία καλή σεζόν στην Ευρώπη και τώρα μπορούμε να την επαναλάβουμε χωρίς τόσο κόπο και σκληρή δουλειά, έρχεται η Ατλέτικο Μαδρίτης. Μετά λοιπόν κάθομαι και λέω »υπάρχει αυτή η αντιπαλότητα, πρέπει να τους ορμήξουμε»».

Για τους στόχους στο Champions League:
«Πρέπει να επιδιώξουμε την σταθερότητα. Πριν από έναν χρόνο μιλούσαμε για πρόκριση στους »16» και ίσως κάποιος να σκέφτεται πως η πρόοδος φέτος θα είναι να φτάσουμε στα προημιτελικά. Όμως νομίζω πως αν φτάσουμε στους »16», παρ’ όλο που δεν είναι ένα βήμα παραπάνω, θα επιβεβαιώσει την πρόοδο που θα έχουμε κάνει».

Για το πως θέλει στο γήπεδο τον Ολυμπιακό:
«Είναι σημαντικό μία ομάδα να έχει τον χαρακτήρα για να επιβληθεί και να κυριαρχήσει σε ένα παιχνίδι. Ελέγχω ένα ματς δεν σημαίνει απαραίτητα πως έχω την κατοχή της μπάλας. Σημαίνει να ελέγχω τον αντίπαλο με πρέσινγκ, κατοχή, άμυνα και επίθεση. Όλα αυτά μαζί φτιάχνουν μία καλή ομάδα που μπορεί να ελέγξει ένα παιχνίδι».

Για τον όμιλο του Ολυμπιακού:
«Είναι μία συναρπαστική διοργάνωση για εμάς. Και αυτό γιατί μας αναγκάζει να χρησιμοποιήσουμε τον ελληνικό χαρακτήρα και την δύναμή μας για να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι σε αντιπάλους που φαίνονται και είναι δυνατότεροι από εμάς. Ξέρουμε όμως πως το γήπεδό μας είναι για μας ένα »φρούριο»».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024