Παρουσίαση με ελληνικό χρώμα για τον Βασιλειάδη
Άκρως ελληνικό χρώμα είχε η παρουσίαση του Κώστα Βασιλειάδη από την Μάλαγα, καθώς ο ισπανικός σύλλογος αποφάσισε να παρουσιάσει το νέο της απόκτημα σε ένα ελληνικό εστιατόριο της περιοχής με τον τίτλο «Saloniki».
Άκρως ελληνικό χρώμα είχε η παρουσίαση του Κώστα Βασιλειάδη από την Μάλαγα, καθώς ο ισπανικός σύλλογος αποφάσισε να παρουσιάσει το νέο της απόκτημα σε ένα ελληνικό εστιατόριο της περιοχής με τον τίτλο «Saloniki».
Ο Βασιλειάδης στις πρώτες του δηλώσεις, μετά την επιστροφή του στην Μάλαγα είπε: «Ήθελα να επιστρέψω. Από τον Ιούνιο που μιλήσαμε, οι άνθρωποι της Μάλαγα μου είπαν πως η ομάδα είναι το σπίτι μου και το εκτίμησα. Θέλω να βοηθήσω την Ουνικάχα να κάνει το βήμα παραπάνω».
Σχετικά με το πόσο διαφορετικός είναι από τη σεζόν 2006/07, όταν πρωτοφόρεσε τη φανέλα τους ισπανικού συλλόγου ανέφερε: «Τώρα είμαι πιο ώριμος, ενώ έχω λιγότερα μαλλιά και είμαι πιο αδύνατος (γέλια). Σοβαρά τώρα, πλέον είμαι ένας παίκτης που σκέφτεται περισσότερο την ομάδα και ξέρω καλύτερα τι ζητεί από μένα ο προπονητής μου». Τέλος όταν ρωτήθηκε αν μπορεί να ξαναβρεθεί με τη Μάλαγα σε ένα Final 4 απάντησε: «Γιατί όχι;».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πεκίνο: Ανθρωποειδές ρομπότ κατέρριψε το ανθρώπινο παγκόσμιο ρεκόρ σε ημιμαραθώνιο
- Ολυμπιακός Κ19 – Κηφισιά Κ19 1-0: Νίκη με Μίλισιτς οι Νέοι των «ερυθρόλευκων»
- Παραμένει ψηλά η ανεπίσημη εργασία στην Ελλάδα – Οι γυναίκες πλήττονται περισσότερο (πίνακες)
- «θέλουμε πίσω την Τσέλσι μας» – Οργή των οπαδών των «μπλε» στο Στάμφορντ Μπριτζ
- Πόσο ακριβής θα είναι η ταινία για τον Μάικλ Τζάκσον;
- Η εξομολόγηση του Ντι Μαρία: «Έπρεπε να δω ψυχολόγο – Τα social media με επηρέασαν»



