Ο Ντομινίκ Γουίλκινς κοντά στο να αγοράσει τους Χοκς
Ο Ντομινίκ Γουίλκινς είναι ο βασικός υποψήφιος για ν' αγοράσει τους Ατλάντα Χοκς, την ομάδα στην οποία αγωνίστηκε για 12 χρόνια στο ΝΒΑ. Ο «υπερηχητικός», γνωστός και στην Ελλάδα από τη θητεία του στον Παναθηναϊκό, έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον, σύμφωνα με τα ΜΜΕ των Ηνωμένων Πολιτειών, για την αγορά της πλειοψηφίας των μετοχών.
Ο Ντομινίκ Γουίλκινς είναι ο βασικός υποψήφιος για ν’ αγοράσει τους Ατλάντα Χοκς, την ομάδα στην οποία αγωνίστηκε για 12 χρόνια στο ΝΒΑ.
Ο «υπερηχητικός», γνωστός και στην Ελλάδα από τη θητεία του στον Παναθηναϊκό, έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον, σύμφωνα με τα ΜΜΕ των Ηνωμένων Πολιτειών, για την αγορά της πλειοψηφίας των μετοχών.
Οι Χοκς είναι χωρίς αφεντικό μετά την αποχώρηση του Μπρους Λέβενσον, ο οποίος προκάλεσε σάλο με τα ρατσιστικά σχόλια του. Ο Γουίλκινς έχει εξασφαλίσει τη στήριξη ενός βαθύπλουτου επιχειρηματία της πόλης και τις επόμενες ημέρες αναμένεται ν’ ανακοινώσει τις προθέσεις του.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Νέες εκτοξεύσεις βαλλιστικών πυραύλων από τη Βόρεια Κορέα
- Το Ισραήλ κατέλαβε εδάφη της Συρίας στην επαρχία Κουνέιτρα
- Αυστρία: Ποντικοφάρμακο βρέθηκε σε βάζο βρεφικής τροφής – Η εταιρεία ανακάλεσε όλες τις τροφές της
- Φορεσιά πολέμου
- Γιορτή σήμερα 20 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 20.04.2026]



