Παραιτήθηκαν ο πρόεδρος και ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της ΝΕΡΙΤ
Τις παραιτήσεις τους από το ΔΣ της ΝΕΡΙΤ υπέβαλαν ο πρόεδρος Αντώνης Μακρυδημήτρης και ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος Ροδόλφος Μορώνης.
Τις παραιτήσεις τους από το διοικητικό συμβούλιο της ΝΕΡΙΤ υπέβαλαν την Πέμπτη ο πρόεδρος Αντώνης Μακρυδημήτρης και ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος Ροδόλφος Μορώνης.
Ο καθηγητής Διοικητικής Επιστήμης στο Πανεπιστήμιο Αθηνών Αντώνης Μακρυδημήτρης είχε αναλάβει καθήκοντα προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου του δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού φορέα τον περασμένο Μάιο.
Τον ίδιο μήνα είχε τοποθετηθεί στη θέση του αναπληρωτή διευθύνοντος συμβούλου ο δημοσιογράφος Ροδόλφος Μορώνης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η Βιλερμπάν έδωσε εγγυήσεις στον Φρανσίσκο και «τελείωσε» τις φήμες για το μέλλον του
- Σαουδική Αραβία: Ελληνικοί Patriot αναχαίτισαν βαλλιστικούς πυραύλους από την Υεμένη
- Όταν η ΝΔ ομολογεί ότι θέλει να μετατρέψει το προεκλογικό της πρόγραμμα και το ιδεολογικό της στίγμα σε συνταγματική διάταξη
- Ισπανία – Γαλλία: Πύρινη κόλαση – Πάνω από 220 χιλιάδες άνθρωποι έχουν απομακρυνθεί από τις εστίες τους
- Ελλάδα – Ιταλία: Μεγάλη «μάχη» για την πρόκριση στον τελικό του World Cup στο Σίδνεϊ!
- Διακοπές: Ταξίδια ανάλογα με την κάθε γενιά – Τι προτιμούν Gen Z, Millennials, Gen X και Boomers


