Τεμπέλης διαρρήκτης κοιμήθηκε στο σπίτι που μπήκε να κλέψει
Στον ύπνο πιάστηκε 29χρονος διαρρήκτης, ο οποίος εισέβαλε σε σπίτι, το έκανε φύλλο και φτερό και αφού βρήκε την τσάντα με τα πολύτιμα κοσμήματα αποφάσισε να χαλαρώσει λίγο. Τον ληστή τον βρήκε νωρίς το πρωί η καθαρίστρια να κοιμάται του καλού καιρού στο κρεβάτι, έχοντας δίπλα του την τσάντα με κοσμήματα.
Στον ύπνο πιάστηκε 29χρονος διαρρήκτης, ο οποίος εισέβαλε σε σπίτι, το έκανε φύλλο και φτερό και αφού βρήκε την τσάντα με τα πολύτιμα κοσμήματα αποφάσισε να χαλαρώσει λίγο.
Τον διαρρήκτη τον βρήκε νωρίς το πρωί η καθαρίστρια να κοιμάται του καλού καιρού στο κρεβάτι, έχοντας δίπλα του την τσάντα με κοσμήματα.
H καθαρίστρια ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία, η οποία και συνέλαβε τον τεμπέλη διαρρήκτης.
Μάλιστα κοιμόταν τόσο βαθιά που δεν κατάλαβε ούτε τους αστυνομικούς που μπήκαν στο σπίτι, ούτε το ότι τον έβγαζαν φωτογραφίες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Φωτιά στον Βαθύλακκο Θεσσαλονίκης – Επιχειρούν εναέρια
- ΗΠΑ: Πώς η Αμερική καθρεφτίζει την άνοδο και την πτώση των «νεκρών» αυτοκρατοριών
- ΣΥΡΙΖΑ: Όταν η ΝΔ δεν καταδίκαζε μολόφοτ, σφαίρες και αφίσες «wanted» – Αθλιότητα η εργαλειοποίηση της τραγωδίας στη Θεσσαλονίκη
- Media, Myth & Manhood: Ο Drake γίνεται μάθημα σε πανεπιστήμιο
- LIVE: Ρουμανία – Ελλάδα
- Θρίλερ με την εξαφάνιση της 50χρονης Κινέζας μεταφράστριας – Το σπίτι στην Κηφισιά και το «άνοιγμα» στην Αλβανία



