Oλόφρεσκος, χαμογελαστός και χακί πρίγκιπας Χάρι στο Madame Tussaud’s
Ο νέος πρίγκιπας Χάρι στο διάσημο μουσείο κέρινων ομοιωμάτων του Λονδίνου Madame Tussaud's είναι γεγονός. Ο πρίγκιπας είναι ντυμένος στα χακί, εμφανίζεται εξαιρετικά άνετος και χαμογελαστός, ενώ στο φόντο υπάρχει μια πελώρια βρετανική σημαία. Χωρίς αμφιβολία οι θαυμάστριές του θα μπορούν να βγάλουν μια πολύ πετυχημένη Selfie.
Ο νέος πρίγκιπας Χάρι στο διάσημο μουσείο κέρινων ομοιωμάτων του Λονδίνου Madame Tussaud’s είναι γεγονός. Ο πρίγκιπας είναι ντυμένος στα χακί, εμφανίζεται εξαιρετικά άνετος και χαμογελαστός, ενώ στο φόντο υπάρχει μια πελώρια βρετανική σημαία.
Χωρίς αμφιβολία οι θαυμάστριές του θα μπορούν να βγάλουν μια πολύ πετυχημένη Selfie.
Η νέα εκδοχή του πρίγκιπα Χάρι δημιουργήθηκε με αφορμή τα 30ά γενέθλιά του, στις 15 Σεπτεμβρίου.
Στις 17-18 Ιουλίου, στις πρώην Φυλακές της Αίγινας, έρχεται το 2ο Aegina Jazz Festival με μερικά από τα κορυφαία ονόματα της ελληνικής και διεθνούς τζαζ σκηνής
Tο Release Athens 2026 συνεχίζει ακάθεκτο το πρόγραμμά του, υποδεχόμενο μέσα στην εβδομάδα μερικά από τα σημαντικότερα ονόματα της διεθνούς και εγχώριας μουσικής σκηνής.