Συνάντηση για τη συνεργασία Ελλάδας-Κίνας στην εκμετάλλευση φυσικών πόρων
Η συνεργασία Ελλάδας-Κίνας στον τομέα της έρευνας και εκμετάλλευσης φυσικών πόρων, και ειδικότερα στους τομείς των ορυκτών και των μεταλλευμάτων, αποτέλεσε αντικείμενο συζήτησης στη συνάντηση του υπουργού Ανάπτυξης Νίκου Δένδια με τον πρέσβη της Κίνας και εξαμελή αντιπροσωπεία φορέων της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας.
Η συνεργασία Ελλάδας-Κίνας στον τομέα της έρευνας και εκμετάλλευσης φυσικών πόρων, και ειδικότερα στους τομείς των ορυκτών και των μεταλλευμάτων, αποτέλεσε αντικείμενο συζήτησης στη συνάντηση του υπουργού Ανάπτυξης Νίκου Δένδια με τον πρέσβη της Κίνας, Zou Xiaoli, και εξαμελή αντιπροσωπεία φορέων της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας.
Η αποστολή της κινεζικής αντιπροσωπείας, προστίθεται στην ανακοίνωση του υπουργείου, πραγματοποιήθηκε σε συνέχεια των συνομιλιών των Πρωθυπουργών των δύο χωρών, κατά την πρόσφατη επίσκεψη του Κινέζου Πρωθυπουργού κ. Λι στην Ελλάδα τον περασμένο Ιούνιο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- WSJ: Ο αμερικανικός στρατός ετοιμάζεται να επιβιβαστεί σε πλοία που συνδέονται με το Ιράν
- Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 10-14: Νέα νίκη για τους «ερυθρόλευκους» που επέκτειναν το ιστορικό σερί
- ΟΦΗ-Λεβαδειακός 2-0: Νίκη των Κρητικών πριν τον τελικό Κυπέλλου, «βλέπουν» και 5η θέση!
- «Δεν με ενδιαφέρει να μπω σε αντιπαράθεση με τον Ντόναλντ Τραμπ», λέει ο πάπας Λέων
- Η Τζένι Γκαρθ «ήθελε να ξεφύγει» μετά τον θάνατο του Λουκ Πέρι
- LIVE: Παναιτωλικός – Πανσερραϊκός