Δεκάδες προσαγωγές και τρεις συλλήψεις στα εγκαίνια της ΔΕΘ
Σε 43 προσαγωγές και τρεις συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία το Σάββατο, στα εγκαίνια της 79ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης. Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκαν δικογραφίες για τα κατά περίσταση αδικήματα της παράβασης των νόμων περί όπλων, περί εξαρτησιογόνων ουσιών και περί αλλοδαπών.
Σε 43 προσαγωγές και τρεις συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία το Σάββατο, στα εγκαίνια της 79ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, οι συγκεντρώσεις και οι πορείες στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, στις οποίες συμμετείχε μεγάλος όγκος διαδηλωτών, ολοκληρώθηκαν ήσυχα και ομαλά, χωρίς να σημειωθεί οποιαδήποτε έκνομη ενέργεια.
Πριν τις πορείες, προσήχθησαν από διάφορα σημεία της Θεσσαλονίκης συνολικά 43 άτομα, εκ των οποίων συνελήφθησαν τρία, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκαν δικογραφίες για τα κατά περίσταση αδικήματα της παράβασης των νόμων περί όπλων, περί εξαρτησιογόνων ουσιών και περί αλλοδαπών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Κολομβία: Δολοφόνησαν 21χρονη έγκυο 8 μηνών και πήραν το έμβρυο από την κοιλιά
- Σαλαμίνα: Στο νοσοκομείο 15χρονη μετά από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ
- Σκαλόνι: «Δεχόμαστε ασταμάτητη κριτική από ανθρώπους που δεν μας γνωρίζουν» (pic)
- Πολιτική αντιπαράθεση για την ακρίβεια – Η κυβέρνηση έχει αποτύχει στην οικονομία, λέει η αντιπολίτευση
- Καραμέρος: Ανακοίνωσε την ένταξή του στην ΕΛΑΣ – «Όχι στην πρώτη θέση, αλλά στο κατάστρωμα»
- Κολομβία: Ο εκλεγμένος πρόεδρος αναγγέλλει διακοπή των διπλωματικών σχέσεων με την Κούβα και τη Νικαράγουα
