Με γκολ του Κουτρουμπή στο 44ο λεπτό, ο Παναθηναϊκός επικράτησε 1-0 της ρουμανικής Βιτορούλ Κοστάντζα, σε φιλική αναμέτρηση που έγινε απόψε στο γήπεδο της Λεωφόρου.

Ανεπίσημο ντεμπούτο με την πράσινη φανέλα έκανε το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Βαλμίρ Μπερίσα, όμως το πλέον θετικό για το Γιάννη Αναστασίου ήταν η εμφάνιση του Εμίρ Μπαϊράμι, που έδειξε να έχει ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμού που τον ταλαιπώρησαν εδώ και πολύ καιρό και μπορεί να προσθέσει πολύτιμη ποιότητα στο «τριφύλλι».

Πολύ καλή απόδοση είχε και ο Ντίνας που δημιούργησε το γκολ και αρκετές ακόμη επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά στα καρέ των Ρουμάνων.

Στο περιθώριο του φιλικού αγώνα, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός βράβευσε τη μεγάλη δόξα του ρουμανικού ποδοσφαίρου, Γκεόργκε Χάτζι, που είναι ιδιοκτήτης της Βιτορούλ.

Παναθηναϊκός: Στιλ, Σπυρόπουλος, Κουτρουμπής, Ρισβάνης, Νάνο, Μπούι, Δώνης, Ντίνας, Κλωναρίδης, Μπαϊράμι (59΄ Σταματάκης), Μπερίσα (77΄ Ζέκα).

Μετά το τέλος του αγώνα ο Γιάννης Αναστασίου δήλωσε τα εξής:

«Πολλά και ευχάριστα είδα σήμερα. Το σημαντικό ήταν να δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε παιδιά που δεν είχαν πολλά παιχνίδια στα πόδια τους, ώστε να δούμε την κατάστασή τους ενόψει της συνέχειας. Γενικά ήταν ένα καλό παιχνίδι με ρυθμό. Βοήθησε και ο αντίπαλος που ήρθε να παίξει ποδόσφαιρο. Το βασικό είναι ότι το ευχαριστήθηκε ο κόσμος που ήρθε στο γήπεδο»

Για την πρώτη εμφάνιση του Μπερίσα με τον Παναθηναϊκό: «Δεν μου αρέσει να μιλάω συγκεκριμένα για παίκτες. Σαν σύνολο ήμασταν καλοί. Σε μερικά σημεία θέλαμε μεγαλύτερη αυτοσυγκέντρωση, αλλά σε γενικές γραμμές πιστεύω πως ήμασταν καλοί σήμερα».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ