Φιλική νίκη της Ουρουγουάης απέναντι στην Ιαπωνία
Με ήττα συνοδεύθηκε το ντεμπούτο του Μεξικανού Χαβιέρ Αγκίρε στον πάγκο της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Ιαπωνίας, καθώς οι «μπλε σαμουράι» ηττήθηκαν σήμερα 2-0 από την Ουρουγουάη, στη φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο Σαπόρο.
Με ήττα συνοδεύθηκε το ντεμπούτο του Μεξικανού Χαβιέρ Αγκίρε στον πάγκο της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Ιαπωνίας, καθώς οι «μπλε σαμουράι» ηττήθηκαν σήμερα 2-0 από την Ουρουγουάη, στη φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο Σαπόρο.
Τα τέρματα της «τσελέστε», την οποία δεν ενίσχυσε ο Λουίς Σουάρες, λόγω της τιμωρίας που του έχει επιβληθεί για το δάγκωμα στον Τζόρτζιο Κιελίνι, σημείωσαν οι Έντινσον Καβάνι (34΄) και Άμπελ Ερνάντες (71΄).
Από την πλευρά τους, οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία να μειώσουν στο 88΄, αλλά ο Γιοσινίρο Μούτο «σημάδεψε» το οριζόντιο δοκάρι.
Ο 55χρονος Αγκίρε διαδέχθηκε στο «τιμόνι» της εθνικής Ιαπωνίας τον Ιταλό Αλμπέρτο Τζακερόνι, ο οποίος παραιτήθηκε μετά τον αποκλεισμό του ασιατικού συγκροτήματος στη φάση των ομίλων του Μουντιάλ της Βραζιλίας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- «Φθινοπωρινού τύπου» η κακοκαιρία της Παρασκευής – Από Δευτέρα πάλι ζέστη
- Ισραήλ – Ελλάδα 93-84 παρ. (77-77 κ.α.): Ήττα στην παράταση για την Εφήβων, στην πρεμιέρα του Eurobasket U18
- Τραγωδία στη Λαμία – 24χρονος εντοπίστηκε νεκρός στο σπίτι του
- Οι κίνδυνοι για τον παγκόσμιο πληθωρισμό, σύμφωνα με έκθεση της JP Morgan
- Ο εύλογος λόγος που το Netflix ήθελε να αποσύρει το «Michael Jackson: The Verdict»
- Άλκμααρ – Ολυμπιακός 3-2: Εξαιρετικοί οι Πειραιώτες για 70 λεπτά, το χάλασαν στο τέλος οι διαιτητές (vid)

