Ομοφοβικό παραλήρημα Νεράντζη για το σύμφωνο συμβίωσης
Με την κτηνοβασία και την παιδοφιλία συνέκρινε το σύμφωνο συμβίωσης για τα ομόφυλα ζευγάρια ο βουλευτής της ΝΔ Τάσος Νεράντζης κατά την συζήτηση στη Βουλή για το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο.
Με την κτηνοβασία και την παιδοφιλία συνέκρινε το σύμφωνο συμβίωσης για τα ομόφυλα ζευγάρια ο βουλευτής της ΝΔ Τάσος Νεράντζης κατά την συζήτηση στη Βουλή για το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο.
Για να υποστηρίξει την άποψή του ότι η ρύθμιση δεν μπορεί να «περάσει» ο βουλευτής της ΝΔ διερωτήθηκε, προκαλώντας αναταραχή στην αίθουσα: «Στην Ολλανδία υπάρχουν κόμματα που αναγνωρίζουν την παιδοφιλία, τι θα κάνουμε θα το υιοθετήσουμε και εμείς; Υπάρχουν επίσης οίκοι ανοχής που επιτρέπουν την κτηνοβασία, τι θα κάνουμε θα το υιοθετήσουμε και εμείς;».
Από την πλευρά του, ο υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου που απέρριψε την τροπολογία ανέφερε ότι το θέμα αυτό άπτεται του οικογενειακού δικαίου και πρέπει να μελετηθεί επαρκώς πριν κατατεθεί η σχετική ρύθμιση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Περισσότεροι από 20 νεκροί στην Ονδούρα σε 24 ώρες – Το ένα περιστατικό αφορά αστυνομική επιχείρηση [βίντεο]
- Η Κούβα μέσω του ΥΠΕΞ Ροντρίγκεζ καταγγέλλει το «ψέμα» και την επιθετικότητα των ΗΠΑ
- Ρωσία και Λευκορωσία πραγματοποιούν κοινές πυρηνικές ασκήσεις σε ξηρά, θάλασσα και αέρα
- Πρόταση της Fed για την επέκταση της γραμμής ανταλλαγής νομισμάτων – Τι δείχνουν τα πρακτικά
- Γιορτή σήμερα 22 Μαΐου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 22.05.2026]



