Επιστρέφει στον Εργοτέλη ο Δερμιτζάκης
Στην ομάδα όπου άρχισε την προπονητική καριέρα του πριν από 13 χρόνια, τον Εργοτέλη, επιστρέφει ο Παύλος Δερμιτζάκης. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Κρήτη, ο Καβαλιώτης τεχνικός αναμένεται στο Ηράκλειο το απόγευμα της Παρασκευής, ώστε να βάλει υπογραφή στο νέο συμβόλαιό του και ν' αναλάβει τα νέα καθήκοντά του.
Στην ομάδα όπου άρχισε την προπονητική καριέρα του πριν από 13 χρόνια, τον Εργοτέλη, επιστρέφει ο Παύλος Δερμιτζάκης.
Σύμφωνα με πληροφορίες από την Κρήτη, ο Καβαλιώτης τεχνικός αναμένεται στο Ηράκλειο το απόγευμα της Παρασκευής, ώστε να βάλει υπογραφή στο νέο συμβόλαιό του και ν’ αναλάβει τα νέα καθήκοντά του.
Ο Δερμιτζάκης, ο οποίος θα πάρει τη θέση του Χουάν Φεράντο, θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει από κοντά τη νέα ομάδα του στο φιλικό που θα δώσει το Σάββατο απέναντι στον ΟΦΗ, στο «τιμόνι» του οποίου είχε βρεθεί την περσινή σεζόν.
Εκτός του ΟΦΗ, ο 45χρονος τεχνικός έχει προπονητική εμπειρία από Ατσαλένιο, Διαγόρα Ρόδου, Πανθρακικό, ΠΑΟΚ, Αστέρα Τρίπολης και Πανθρακικό.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Δικαστής στις ΗΠΑ ζήτησε διευκρινήσεις για εξωδικαστικό συμβιβασμό του Τραμπ
- Οι ΗΠΑ επιτέθηκαν σε εμπορικό πλοίο στον Κόλπο του Ομάν
- Χιλιάδες υποστηρικτές του Οζγκούρ Οζέλ στην Τουρκία, την ώρα που ο «προδότης Κεμάλ» ετοιμάζεται
- Bloomberg: Στο «κρυφό» χτύπημα του Ιράν στο Κουβέιτ τραυματίστηκαν 5 Αμερικανοί στρατιώτες
- Χάος στο Παρίσι, επεισόδια οπαδών της Παρί Σεν Ζερμαίν με αστυνομικούς [video]
- Με το λογότυπο της Παγκόσμιας Ημέρας για τη Σκλήρυνση Κατά Πλάκας φωταγωγήθηκε η Βουλή


